ch00dybcn napisał(a):IS 300 to mój drugi wybór, ale chyba zostanę przy Focusie
heheheh to mamy identycznie - też szukam podobnej furki i nie chciałem CI nic sugerować Tylko ja sobie rzuciłem jeszcze kilka innych typów do rozważania i się może zmienić (np. Audi S4 B5).
Bardzo rożne i nijak nie trzymają się kupy, więc co Ci będę mącić. Tym bardziej, że lista jest wstępna (niepełna) bez większej weryfikacji, a moja sytuacja finansowa może się zmienić w ciągu roku (przeprowadzka) i zostanę z obecnym. Rozpiętość od Renault Clio III Sport do Lexusa z V8. Wolnossące i turbo. FWD, RWD i AWD - totalny pieprznik póki co u mnie w pomysłach.
Może tak nie do końca się wpasuje ale nie widzę nigdzie propozycji megane GT silnik można lekko podkręcić i na prawdę osiągi będzie miał już fajne. Na RS niestety budżet mały za 50tys można już coś kupić ale zazwyczaj będą to ulepy.
Panowie, znalazłem jeszcze jednego kandydata, a mianowicie Ford Fiesta ST mk7. 182 KM i 7s do setki powinno mi wystarczyć, a za 40 000 można dostać dość młode sztuki z małym przebiegiem. Za Focusa ST MK2 w dobrym stanie też trzeba tyle dać, a będzie o kilka lat starszy. Co sądzicie? Czy ta Fiesta również dobrze znosi LPG?
Najpopularniejsze auta terenowe z USA - co warto importować? Samochody terenowe z USA cieszą się niesłabnącą popularnością na całym świecie, a ich import do Europy, w tym Polski, stale rośnie. Miłośnicy motoryzacji doceniają ich niezawodność, wytrzymałość oraz niepowtarzalny styl. ...
Nissan Micra ELLE elegancka, energiczna i kochająca miasto Najlepszy partner dla kobiety z miasta - Nissan Micra ELLE. Elegancka, asertywna, energiczna i kochająca miasto. Ten opis pasuje doskonale zarówno do Nissana Micry, jak i do czytelniczek najchętniej kupowanego czasopisma ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.