Dzień dobry, poszukuję samochodu za około 6500 zł. Będzie to mój pierwszy samochód, rocznie planuję nim przejechać maksymalnie 12 tyś km, więc skłaniałbym się ku benzynie, a najlepiej benzynie+LPG. Nie chciałbym się "toczyć" po ulicy, dlatego jednostki 1.6 i w górę mile widziane, a uogólniając przyspieszenie do 11/100 to taki mój mały wyznacznik. Pierwszy samochód zapada w pamięć, dlatego wypadałoby mieć jakąś frajdę z jazdy
![Uśmiechnięty :)]()
Bardzo podoba mi się Fiat Stilo z silnikiem 1.6 16V o mocy 103km. Ile ludzi, tyle opinii o tym samochodzie. Jednym śmiga aż miło i chwalą, drudzy chrzczą go mieniem "jeżdżąca usterka". Wersja hatchback 3D podoba mi się na tyle, że jestem w stanie przełknąć niektóre mankamenty tego modelu. Zastanawiam się jednak, czy za tą cenę jest sens ryzykować
![Kwaśna mina :/]()
Dodam również, że znalazłem dość interesujące ogłoszenie z mojego rodzimego miasta, także ewentualna wizyta na żywo nie byłaby zbyt problematyczna. Chodzi mi mianowicie o to ogłoszenie:
[link do oferty na Olx wygasł]. Jestem świadom tego, że na tym forum znajduje się masa ludzi o wiele o mnie mądrzejszych, dlatego zwracam się do Was z prośbą o krótką ocenę tego ogłoszenia, Stilo w tej cenie ogólnie lub wskazanie jakiegoś sensownego zamiennika dla niego, w którym zawierałaby się podobna moc, oraz klimatyzacja. Z góry dziękuję za wszelką pomoc
![Uśmiechnięty :)]()