Czasami badanie w takiej stacji diagnostycznej nic nie da, komputer nie wykryje wady.
Ja mialem kiedys ze mi sciagalo to tez pojechalem na stacje zeby sprawdzili to wzieli na maszyne i za chwile koles powiedzial ze jest oki
-to ja ze sciaga
-on ze komp nic nie pookazal czyli wszystko jest oki.
Pojechalem do mechanika co mi robil zawsze przy aucie, powiedzialem co i jak, on wsiadl pojechal za chwile przyjechal i odrazu powiedzial co jest.
Wachacz byl przykrecony do takiego trojkacika malego i w nim zrobil sie luz i podczas jazdy wachacz cofal sie milimetr i efekt byl ze sciagalo.
PhantomASA1 napisał(a)::lol: No cóż ,musi jakoś wiązać koniec z końcem ,daleki jestem od potępiania takich ludzi,nie ma pewności że akurat robi to źle!
Ale żle ustawia geometrię czy zle wiąże koniec z końcem..?
O to drugie to go nie podejrzewam... Warsztat duży i mechanicy fachowcy niezli i stale kolejki do napraw ale muszę mu powiedzieć,żeby nie oszczędzał na sprzęcie i kupił nowy do geometrii,a nie robił ludzi w ch***..!
Dlaczego Octavia to jeden z najpopularniejszych modeli w Polsce? Škoda Octavia regularnie znajduje się w czołówce polskich rankingów sprzedaży, zdobywając serca kierowców niezależnie od wieku czy potrzeb. Wysoka pozycja Octavii nie jest dziełem przypadku, a ...
Komfortowe fotele nowej Skody Octavia Ergonomiczne fotele nowej ŠKODY OCTAVIA zostały wyróżnione znakiem AGR "Testowane i zalecane" przez niemiecką kampanię Zdrowe Plecy (AGR - Aktion Gesunder Rücken). Fotele zyskały rekomendacje niezależnych ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.