Wstyd się przyznać ale zapomniałem o tym dziale także uzupełniam..
dzida napisał(a):P.S. Barol jak coś to rzucaj fotki na album forum, bo znając życie te zaraz poznikają. Mi ostatnio serwer zamknęli i zbierana przez 2 lata dokumentacja zniknęła tuż przed sprzedażą
Ok mam to na uwadze
Ossy napisał(a):Jak wygląda spalanie w tym silniku? Spotkałem się z opiniami, że potrafi spalić naprawdę dużo jak na te 75KM.
Według moich obliczeń po mieście bierze mi około 9l a w trasie nie powiem bo było ich trochę ale jakoś nie mierzyłem..
No a tak kontynuując temat Cordi od dnia zakupu praktycznie nic się nie zmieniło (są inne kołpaki i przedni zderzak był wymieniony na taki w lepszym stanie) ale ostatnimi czasy zakupiłem do niej alusy 16 według mnie okazja (od typa z mojego miasta znalezione przypadkowo na olx,malowane dwa lata temu i od tego czasu w ogóle nie były zakładane za uwaga 250zł) do tego pare dni temu dorwałem oponki (niski profil) i też za śmieszne pieniądze.
Sam jestem ciekaw jaki będzie sztos na tej rolce ale to musimy doczekać do wiosny
A pro po wiosny to auto dostanie porządną konserwację spodu i ogarnę nadkola gdyż ruda też tam powoli daje o sobie znać.
No ale najważniejsze to w najbliższym czasie auto trafi na warsztat na porządny serwis ze względu na to iż zbliża się przegląd..
I reasumując od dnia zakupu zrobiłem nią już prawie 10tysięcy i co prawda parę razy mnie wkurw... (nie nie będę się wypowiadał
![Mr. Green :mrgreen:]()
) ale ani razu nie stanęła na drodze i mimo wszystko będę dalej ją robił zarówno technicznie (co trzeba będzie oczywście) jak i wizualnie (jest pare planów ale tutaj zobaczymy).
Jedno wiem na pewno że zostanie ze mną dopóki nie uzbieram kaski na coś lepszego i nowszego,około roku na pewno
![Wink :wink:]()
PS: aktualne zdjęcia wrzucę już na alu więc gdzieś około wiosny kwiecień/maj
![OK :ok:]()
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.