Sedan do 14 tys

27 Lis 2010, 16:36

Jasiek - chyba nie zrozumiałeś mojego posta. Akurat MB jest przykładem marki równoważnej BMW, także tej na myśli nie miałem. Co do kontroli trakcji to była już w E32, także gdzie tam do c140...

nitro - jak będę rozdawał to masz u mnie zaklepane pierwsze miejsce w kolejce. Nikogo nie nawracam, po prostu polecam coś nie bez powodu. kpw?
jiGsaw
Forumowicz VIP
Awatar użytkownika

Miejscowość: Rumia
Auto: BMW
0

27 Lis 2010, 16:40

Weź pod uwagę, że Alfa Romeo BMW czy Mercedes produkują samochody z wyższej półki i dla bardziej wymagającyh klientów więc one muszą mieć te wszystkie nowinki techniczne wcześniej niż producenci tańszych/gorszych aut jak np. Honda.
Więc porównywanie Hondy z BMW trochę mija się z celem, nie ten target produktu.
Jasiek90
Stały forumowicz

Miejscowość: Zawichost
Prawo jazdy: 01 01 2001
Przebieg/rok: >50tys. km
Auto: Chrysler PT Cruiser/Seat Arosa
Silnik: 2.4-152 KM/ 1.7 SDI
Paliwo: Benzyna + LPG
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2000
0

27 Lis 2010, 16:42

Kpw..... ale polecaj coś oprocz Bmw bo nie ma samych plusów jak każde auto! poprostu e36 nie jest dobrym autem miejskim corsa jest pewnie lepszym :razz: także rozpatrz też inne opcje niż Bmw można polecić lepsze auto do wyznaczonych celów
nitro
Zaawansowany

Miejscowość: znikąd
0

27 Lis 2010, 16:43

No tak, ale właśnie mi zarzucono, że Skoda Octavia jest nowocześniejsza od E36, także jak śmiem porównywać... cóż poziom tego forum czasem sięga dna... A jeżeli chodzi o pionierstwo to BMW jako pierwsze wypuściło auto seryjne z turbodoładowaniem - BMW 2002 turbo.

nitro - polecam też inne auta niekiedy, czytaj inne tematy może. Np. poleciłem dzisiaj komuś MB.
jiGsaw
Forumowicz VIP
Awatar użytkownika

0

27 Lis 2010, 16:46

Dobra panowie skończcie już bo się pozabijacie za chwilę,możemy tak gdybać cały czas, np. jak Audi wprowadziło Quattro a Citroen Hydrauliczne zawieszenia, a Nissan prawdziwe sportowe samochody z lat 90'siątych ... Dajcie sobie grabę na zgodę, dojdźcie do jakiegoś konsensusu i będzie dobrze. :mrgreen:
MordaS13

0

27 Lis 2010, 16:57

Jak dla mnie można zakończyć temat.
Potrzebujesz czegokolwiek z E36 328i coupe mpakiet - dużo "rarytasów" - pisz na pw,
jiGsaw
Forumowicz VIP
Awatar użytkownika

0
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Kupuję samochód - gdzie rozglądać się za autami?
    Zastanawiasz się nad zakupem samochodu? Na pewno jest to dość stresująca chwila, patrząc szczególnie na fakt, iż nowości nie brakuje. Im więcej posiadamy pieniędzy, tym większy zakres możliwości mamy do wyboru. Niezależnie ...
    Gruba odzież, a nurkowanie podczas hamowania
    Gdy na zewnątrz panują niskie temperatury, większość osób wsiada do samochodu w zimowym ubraniu, często składającym się z wielu warstw. Nie jest to jednak ani wygodne, ani bezpieczne, szczególne w przypadku ...

27 Lis 2010, 21:54

No tak, można, a za Twoje słownictwo i obrażanie kolego jiGsaw należy Ci się co najmniej warn.
"... wypadki drogowe powstają dlatego, że dzisiejsi ludzie jeżdżą po wczorajszych drogach jutrzejszymi samochodami z pojutrzejszą prędkością..."
stasiowski121
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

Miejscowość: Podkarpacie
Auto: VW T4/Audi 80 B4/Passat B3
Silnik: 2.5 TDI AXG
Paliwo: Diesel
Typ: Van
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 1997
0

27 Lis 2010, 22:11

No tak, ale to nie ja to zacząłem, więc czemu do mnie pijesz?
Potrzebujesz czegokolwiek z E36 328i coupe mpakiet - dużo "rarytasów" - pisz na pw,
jiGsaw
Forumowicz VIP
Awatar użytkownika

0

27 Lis 2010, 22:13

Bo bez obrazy, ale najwięcej zamętu wprowadzasz nie tylko w tym temacie ale ogólnie na forum. Już nawet gdzieś mam to wieczna zachwalanie BMW E36, które wyprzedza wszystko zarówno osiągami jak i wyposażeniem/konstrukcją.
Do tego obrażasz wyzywając od "idiotów, buraków" itd. Info do admina w Twojej sprawie już poszło. Żegnam.
"... wypadki drogowe powstają dlatego, że dzisiejsi ludzie jeżdżą po wczorajszych drogach jutrzejszymi samochodami z pojutrzejszą prędkością..."
stasiowski121
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

Miejscowość: Podkarpacie
Auto: VW T4/Audi 80 B4/Passat B3
Silnik: 2.5 TDI AXG
Paliwo: Diesel
Typ: Van
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 1997
0

27 Lis 2010, 22:44

No i niech poszło. Jeżeli administratorowi zależy na poziomie merytorycznym tego forum to podejmie odpowiednie decyzje. Jeżeli natomiast tutaj zachwala się prowokacje i wyzwiska od osób, które nie mają racji no to trudno. Bo niestety taka prawda, mam rację i umiem to uzasadnić, więc niektórym żyłka poszła i zaczeli mnie wyzywać m.in. od wieśniaków/buraków, a że dłużny nie pozostałem to trudno.
jiGsaw
Forumowicz VIP
Awatar użytkownika

0

27 Lis 2010, 23:20

Panowie - zamykam temat. Dlaczego - pisać chyba nie muszę.
Ostrzeżenia dlaczego się posypały - też chyba nikomu wyjaśniac nie muszę. A jeżeli tak, to proszę - bo tak uważam, że ci co je dostali na to zasługują. I nie interesuje mnie ich zdanie.
Odpuść dzisiaj, nie spiesz się na cmentarz i nie zabieraj tam innych...
MotoAlbercik
Moderator
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 1212
Miejscowość: Tychy
Auto: Jeep Grand Cherokee WJ QD HQ
Silnik: 4,7 ccm3 253 KM
Paliwo: Benzyna + LPG
Typ: Terenowy
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2000
0