Signum 1.8 czy ktoś posiada ? Gaz

24 Lip 2010, 11:43

Witam chcę kupić Signum, przeszedłem do niej chąc kupić vectrę C. tylko benzyna ( ok.10 tyś rocznie ) Chce w przyszłości zagazować autko. Czy ktoś ma Signum 1,8 ?? proszę o opinie porady ect. Aha ile ma faktycznie miejsc Signum ? 4 czy 5 ? bo tam na środku stoi ta lodóweczka czy coś .

[ Dodano: 25 Lipiec 2010, 21:59 ]
ja wiem, ze Signum nie ma na ulicach tyle co Volkswagen czy corolli ale żeby nie trafić na forum na osobę która coś wie o Signum ? :)
pigmalion
Nowicjusz

Miejscowość: Gliwice

18 Sie 2010, 02:16

10 tysięcy rocznie i inwestować ok 3tysięcy złotych na instalację LPG? Chłopie ! Zwróci Ci się dopiero po kilku latach.

Silnik 1.8 bardzo rzadko występował w Signum. Bardziej celował bym w 2.0 Turbo, lub idąc za głosem rozsądku/ekonomi 2.2.

Ewentualnie jeżeli pozwalają fundusze to 1.9 Cdti...
jacek04
Początkujący
Awatar użytkownika

Miejscowość: Kłodzko

07 Lis 2010, 14:14

pigmalion napisał(a): Aha ile ma faktycznie miejsc Signum ? 4 czy 5 ? bo tam na środku stoi ta lodóweczka czy coś .

Lodówka jest na środku, ale nie we wszystkich wersjach. Jeżeli chcesz to lodówkę sobie zostawiasz (o ile wcześniej kupiłeś taki egzemplarz z tym wyposażeniem) a jak nie to w każdej chwili wymontowujesz - ok. 10-15 minut i gotowe ;) O to się nie masz co martwić.

Nie wolałbyś Vectry C Caravan? Większa jest ;))
Amcia
Nowicjusz

Miejscowość: Rzeszów

07 Lis 2010, 15:37

tu jest link do obliczenia oplacalnosci LPG ,zwraca sie po kilkunastu miesiacach
:lol:
kalkulator-lpg
dalton ,nie mylic z daltonizmem:)
dalton
Początkujący
Awatar użytkownika

Miejscowość: Wodzislaw Śl
Auto: Audi a4
Silnik: 2.0 bp+ lpg 131 KM
Paliwo: Benzyna + LPG
Typ: Sedan/Limuzyna
Skrzynia biegów: Manualna
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Najpopularniejsze auta terenowe z USA - co warto importować?
    Samochody terenowe z USA cieszą się niesłabnącą popularnością na całym świecie, a ich import do Europy, w tym Polski, stale rośnie. Miłośnicy motoryzacji doceniają ich niezawodność, wytrzymałość oraz niepowtarzalny styl. ...
    ŠKODA 120L Typ 742, 1976
    Samochód ten został zaprezentowany oficjalnie we wrześniu 1976 roku na Targach Przemysłowych w Brnie, seryjny model 105/120 (Š742) wnosił do oferty marki wiele nowego, zwłaszcza w dziedzinie bezpieczeństwa. ...