Skończył mi się maluch - 4000 do wydania

14 Lis 2016, 03:41

Cześć,

Jestem studentem zaocznym, do tej pory po mieście jeździłem maluchem :naughty: , a na studia (z Radomia do Warszawy) jeździłem pociągiem.

Niestety, trwają poważne remonty na szlaku, pociąg jedzie około 2.5 godziny, a żeby dotrzeć na zajęcia, wstaję o 4 tylko po to, żeby godzinę czekać - sama podróż to też ryzyk fizyk, bo rok temu... nie dotarłem na egzamin poprawkowy z analizy matematycznej. Bus nie dotrze bezpośrednio tak jak pociąg (uczelnia jest niemalże naprzeciwko przystanku kolejowego), muszę jechać metrem a potem tramwajem przez pół miasta.

Dlatego kaszlak w odstawkę, muszę mieć coś większego. Wstyd się przyznać, ale mam tylko 4 tysiące. Nie liczę pakietu startowego - na to mam z bieżącej pensji i małego limitu na karcie.

Nie mam żadnych wymagań poza wspomaganiem - bo chudy jestem :p. Na znaczek nie patrzę. Wezmę wszystko co się nadaje do jazdy i w którym można części wymienić - nie cykam się kosztów, kilkaset złotych ekstra mogę dopłacać żeby dopieścić. Tylko żeby samochód odwdzięczył się dobrą jazdą.

Moje typy:
[link do oferty na Olx wygasł] - automat, ale mało zdjęć
[link do oferty na Olx wygasł] - do rejestracji, ale chyba nie ma nic do ukrycia i wygląda uczciwie
[link do oferty na Olx wygasł] ale silnik za duży, jak dla mnie maks 1.6
[link do oferty na Olx wygasł] wow z silnikiem diesla Citroena ^^
[link do oferty na Olx wygasł]
[link do oferty na Olx wygasł] 2500 auto a części tysiaka? Oj chyba dziurawy w podłodze.

Generalnie najbardziej kręci mnie polonez, ale ja psychiczny jestem :p

Szukamy auta najchętniej w okolicy Radomia, Warszawy, ewentualnie w samym Lublinie.
gienq
Nowicjusz

Auto: Nie mam

14 Lis 2016, 11:06

1.Tyle wyświetleń i nic? Do tego ten automat..
2.Sprowadzony i opłacony? To ile musiał dać za niego żeby tutaj jeszcze zarobić.
3.Wygląda ładnie,obejrzyj.
4.Multum wyświetleń,cały przód w innym odcieniu i wart co najwyżej 500-600zł..
5.Oboje lewych drzwi w innym odcieniu i sama benzyna to sobie trochę łyknie..
6.Silnik bez szału ale bym obejrzał.
7.Ok.

Zerknij na te:
[link do oferty na Olx wygasł] - tylko pytanie co kryje się pod plastikowymi nakładkami (sierpami) na nadkola.
[link do oferty na Olx wygasł] - jest klima i 4poduszki :mrgreen:
[link do oferty na Olx wygasł] - czarne tablice.
[link do oferty na Olx wygasł] - bardzo ładnie utrzymana.
[link do oferty na Olx wygasł] - od 1właściciela.
[link do oferty na Olx wygasł] - tylko te zdjęcia..
[link do oferty na Olx wygasł] - błąd w mocy,ten silnik ma 75km.
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Górny Śląsk
Auto: VW Golf VI
Silnik: 1.4 TSI 122KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2012
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Ustąp pierwszeństwa na przejściu dla pieszych
    Choć główną funkcją przejścia dla pieszych jest umożliwienie bezpiecznego przedostania się na drugą stronę ulicy, to właśnie na pasach ginie najwięcej pieszych – w 2018 r. w takich okolicznościach śmierć poniosło ...