Jestem nowy na forum - witam więc wszystkich na początku.

Potrzebuję pomocy od użytkowników Vitar wyposażonych w ABS.
Swego czasu mojej Kobiecie spodobała się X-90 (w fajnej wersji - tuningowana przez Delta 4x4). Auto było uszkodzone po stłuczce, więc jako dawca organów posłużył X-90 przywieziony z Anglii. Niestety warsztat naprawiający auto zamienił podczas naprawy tylny most. Wsadził tylny most od Anglika, który nie miał ABS. Trochę trwało - ale w końcu zabrałem się za wymianę mostu na właściwy. No i tu napotkałem problem:
Od tylnego mostu idzie wiązka z czterema wtykami (pewnie od licznika obrotów), której nigdzie nie mogę wpiąć. Teoretycznie sięga do kabiny, jest na niej gumowa uszczelka do przepustu - le nie mogę nigdzie znaleźć właściwych gniazd. Możliwości są dwie: albo fachmani w warsztacie wymontowali coś jeszcze (czego mi brakuje), albo gniazda te są sprytnie ukryte.
Mam więc prośbę do kolegów jeżdżących Vitarą z ABS, aby podpowiedzieli dokąd ta wiązka powinna iść, jak powinna być zamocowana itp. Na razie smętnie zwisa z wahacza poprzecznego tylnego mostu i nie mam pojęcia co z nią dalej zrobić... Pomożecie ?