Prawo jazdy mam niecały rok. Moim wymaganiem jest to by auto posiadało wspomaganie kierownicy i LPG oraz by było mało awaryjne i części były w miarę tanie. Ogłoszenie ze stron mile widziane z opisem dlaczego akurat to auto polecacie. Jestem ze Śląska (mniej więcej z centralnej cześć) i było by dobrze żeby te były z tej okolicy.
Auta potrzebuję głównie do jazdy po mieście. Raz na pewien czas będę chciał wyruszyć w dalsza trasę (ok 200 km).
Początkowo myślałem nad Alfą 145 ale po przeczytaniu postów na tym forum zrezygnowałem z niej.
Parkuj jak należy - przodem, tyłem, równolegle, skośnie Naukę parkowania trzeba zacząć od opanowania odpowiednich manewrów, ale parkowanie tyłem nadal może stanowić wyzwanie dla części kierowców nawet po wielu latach posiadania prawa jazdy. Prawidłowe ustawienie ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.