Witam wszystkich serdecznie.Jestem tutaj nowy więc zrozumcie.Przeglądałem forum ale nie znalazłem odpowiedzi na moje pytania.Wiec do dzieła.Szukam mojego pierwszego autka.W miarę małego ekonomicznego i taniego w eksploatacji.Skłaniam się w stronę bęzyniaka z pózniejszą opcją na gaz.Nie wiem czy dobrze kombinuję?Mały silnik max. 1.4. Roczniki między 1999-2001.Kwota jaką dysponuję to max.15000.Wiem że to niewiele ale myślę że coś godnego uwagi znajdę.Z tego co zdążyłem się zorientować to mam na uwadze trzy marki:
peugeot 206
renault megane
seat ibiza
A może wasze inne typy.Słucham propozycji.Z góry serdecznie dziękuje.Pozdrawiam
W tych pojemnościach dorwie już coś ekonomicznego, z resztą niezłego diesel'a też wyrwie. Btw. autorze pomyśl o jakiś lepszych markach, ibiza ew. może być.
MINI Clubman Bond Street - jakość klasy premium MINI prezentuje specjalną edycję modelu Clubman z bogatym wyposażeniem i ekskluzywną kolorystyką. Światowa premiera odbędzie się w marcu 2013 roku na Międzynarodowym Salonie Samochodowym w Genewie. Kolejne nowości to MINI ...
Rekordowy rok w czeskich fabrykach Skody W 2019 roku ŠKODA po raz pierwszy w historii wyprodukowała ponad 900 tys. pojazdów w swoich fabrykach w Mladá Boleslav i Kvasinach. Wysoki wynik jest zasługą wzrostu produkcji o 2,25 proc. w porównaniu ...
Dzięki Panowie za rady napewno się przydadzą.Dlaczego tak odradzacie francuzów,faktycznie są takie kiepskie?Może do tej mojej początkowej listy dorzucę jeszcze fiata bravo.Czyli zamiast autka z małym bęzyniakiem (max.1.4)z póżniejszą możliwością założenia dobrej instalacji gazowej lepiej brać małego diesla?Podajcie jakieś konkretne typy. Na co wy byście się decydowali mając te 15 kafli?
jiGsaw napisał(a):W tych pojemnościach dorwie już coś ekonomicznego, z resztą niezłego diesel'a też wyrwie. Btw. autorze pomyśl o jakiś lepszych markach, ibiza ew. może być.
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.