Siemanko.. Tak jak w temacie, chciałbym się dowiedzieć jakie auto według was będzie nadawać się do początkowej nauki jazdy, nabrania ,, wprawy " w jeździe.. Dawajcie propozycje ;D Za wszelką pomoc WIELKIE DZIĘKI
Pół żartem pół serio, auto rodziców jeżeli nie masz stałego zarobku i nie będzie cie stać na utrzymanie auta. A jak tak to zależy jaki budżet, bo teoretycznie każdym autem się dobrze jeździ i każde będzie dobre do nauki jazdy (z odpowiednio 'niska' mocą, chyba że masz sporo oleju w głowie)
Wiesz co, Citron.. Oleju w głowie to mam mnóstwo, ale ja nie mam takiej konkretnej orientacji jeśli chodzi o parametry samochodów.. Może dałbyś jakieś propozycje Aha, i mam swój stały zarobek, na garnuszku rodziców już nie jestem
W takim razie przyda nam się budżet jaki chcesz wydać na auto (pamiętając o tym, że trzeba mieć z 1-1.5 tys. zł na sprawy związane z kupnem używanego auta) i to czego oczekujesz mniej więcej od auta. I koledzy z forum na pewno coś odpowiedniego podpowiedzą.
Wiec moze Astra F? Dobre auto z tanimi częściami i super jednostkami pod gaz. Jest to w miare duze auto wiec łatwiej sie potem przesiadziesz na klase średnią.
SKODA Octavia uzyskała 5 gwiazdek w testach Euro NCAP Nowa SKODA Octavia uzyskała 5 gwiazdek w testach zderzeniowych Euro NCAP. "Bezpieczeństwo jest dla marki ŠKODA priorytetem. Odzwierciedleniem tego jest nasz najnowszy model. Naszym celem było stworzenie samochodu, ...
Bum i nagłe rozerwanie opony! Nagłe rozerwanie opony zdarza się rzadko, ale jest bardzo niebezpieczne. Co może być powodem? Z reguły mamy do czynienia z długotrwałymi zaniedbaniami – przede wszystkim jazdą na niedopompowanych oponach i brakiem regularnej ...
Części tanie, prosta konstrukcja. Znaleźć tylko nie pognitą i będzie dobrze, silnik 1.4 16V lub 1.6. Albo Lanos 1.5, najwięcej egzemplarzy jest z lpg, bo ludzie masowo gazowali lanosy i również jest dość tani w naprawie (wiem bo miałem).
Tutaj wiele zależy od budżetu jaki posiadasz na ten cel,podaj go i łatwiej bedzie doradzić. Do nauki jazdy jako pierwszy samochód- im taniej tym lepiej,może cos pokroju Punto czy seicento?
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.