REKLAMA
Witam mam moje tikadełko o maja i całkiem dobrze sobie radzi mam kilka wad które mnie irytuja mianowicie.
- Slapanie ze względów ekonomicznych to jest na pierwszym miejscu tico w miescie spala coś około 7 l nie wiem co jest tego przyczyną
- Buczenie skrzyni biegów taka diagnoze dał mechanik myślałem ze to łozysko a okazało sie ze to skrzynia nie wiem jak to zniwelować. Biegi wchodza gładko jak czasem jest problem z 1 ale to raczej jak samochód jest zimny.
-lekka ospałośc ciezko jest nim rozwinąc np 120 moze to zbyt duze wymaganie na ten silnik. do 100 pieknie leci potem jak sie wbija 5 trzeba mu juz mocniej depnąc aby sie bujał osobiście max jaki nim jechałem na krótkim odcinku to prawie 140 dokładnie 130 i trochę bez obciazenia ja i 5 l paliwa.
Samochód juz miał spora inwestycje robione dokładnie hamulce szczeki klocki tłoczki przewody tarcze oraz łozyska na 4 kołach wymieniony filtr paliwa i powietrza o olej ma nalepke ze zmieniany w styczniu przy 133 tys a obecnia 137 i nadal leci. Z góry dzieki.
A jeszcze przerdzewiał tłumnik koncowy ale to zaraz wymienię