Top Gear znika z TVN Turbo

18 Lut 2008, 22:31

Trzeba to jakoś zmienić!Panowie,może założymy własną kablówkę na której będą tylko i wyłącznie kanały motoryzacyjne?Co Wy na to? :D
"Uważam,że Ferrari to miniaturowa wersja Boga"
stolarz1
Początkujący
Awatar użytkownika

Miejscowość: Skoczów

18 Lut 2008, 23:06

stolarz1 napisał(a):Trzeba to jakoś zmienić!Panowie,może założymy własną kablówkę na której będą tylko i wyłącznie kanały motoryzacyjne?Co Wy na to? :D
hehehe. to by była idealna sprawa :) szkoda że się nie ziści...

a tak pozostaje mi polowanie na Top Geara w necie i zagłębianie sie w gazetkę :P
bronek
Aktywny
Awatar użytkownika

Miejscowość: Siedlce

19 Lut 2008, 18:28

teraz jestem zmuszony zmieniac platworme bo ktos sobie podpisal umowe o wylacznosc, a puzniej bbc narzeka ze ich programy kraza po sieci, a jak inaczej ma byc
mamai
Początkujący

19 Lut 2008, 19:33

No to dobry pomysł kolega zapodał wyżej :) zakładamy swoją sieć :D
GDYBY PRZEDNI NAPĘD BYŁ LEPSZY TO CHODZILIBYŚMY NA RĘKACH :)
Bryann
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

Miejscowość: Jawor
Auto: Nie mam

20 Lut 2008, 17:11

mamai napisał(a):teraz jestem zmuszony zmieniac platworme bo ktos sobie podpisal umowe o wylacznosc, a puzniej bbc narzeka ze ich programy kraza po sieci, a jak inaczej ma byc
ja nie zmieniam, bo tylko dla tego kanału nie zrezygnuje z kablowki w ktorej mam pakiet C+ - z polskiej ligi nie zrezygnuje :P
bronek
Aktywny
Awatar użytkownika

20 Lut 2008, 18:01

Jak chodzi o mnie to polska liga wcale nie byłaby argumentem za tym, ażeby dalej być związany z daną platformą :) wręcz przeciwnie hehe
Bryann
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

20 Lut 2008, 18:16

nie no polska lika nie jest argumentem, zeby zmieniac, wystarczy mi to co zobacze na publicznej, a Top Gear chetnie bym poogladal
mamai
Początkujący

21 Lut 2008, 14:50

mamai napisał(a):nie no polska lika nie jest argumentem, zeby zmieniac, wystarczy mi to co zobacze na publicznej, a Top Gear chetnie bym poogladal
dla mie jest argumentem pomimo że bardzo lubię Top Geara to dla jednego programu w TV nie poświęce pakietu gdzie mam ligę polską, włoską, francuską i angielską na żywo. Top Geara zawsze ściagnę z netu. Z meczem już trudniej, zwłaszcza na żywo :P
bronek
Aktywny
Awatar użytkownika

21 Lut 2008, 16:23

bronek napisał(a):
mamai napisał(a):nie no polska lika nie jest argumentem, zeby zmieniac, wystarczy mi to co zobacze na publicznej, a Top Gear chetnie bym poogladal
dla mie jest argumentem pomimo że bardzo lubię Top Geara to dla jednego programu w TV nie poświęce pakietu gdzie mam ligę polską, włoską, francuską i angielską na żywo. Top Geara zawsze ściagnę z netu. Z meczem już trudniej, zwłaszcza na żywo :P

Prawdziwy kibic :) nic Cie zapewne nie przekona do rezygnacji z pakietu heh
Bryann
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

21 Lut 2008, 17:38

No nie wiem czy nie jest argumentem
:)
Saimon
Początkujący

22 Lut 2008, 20:30

Bryann napisał(a):Prawdziwy kibic :) nic Cie zapewne nie przekona do rezygnacji z pakietu heh
no chyba że byłaby możliwość wykupienia pakietu C+ mając Cyfrowy Polsat :P wtedy i meczyki by się oglądałó i Top Geara.... ehhh marzenia :P
bronek
Aktywny
Awatar użytkownika

23 Lut 2008, 00:29

To już cyba było by przegięcie :) Na balkonie nie miał bym miejsca na anteny ;)))
Saimon
Początkujący

23 Lut 2008, 14:10

Ale kiedy Top Gear ma zniknąć z TVN Turbo? Dziś leciał pierwszy odcinek z nowej(starej serii),wiec nie wydaje mi sie żeby mieli w najbliższym czasie zakończyć emisje tego programu.
"Uważam,że Ferrari to miniaturowa wersja Boga"
stolarz1
Początkujący
Awatar użytkownika

Miejscowość: Skoczów

24 Lut 2008, 05:49

Nie bedzie nowej serii poprostu....z tego co słyszaółem to chyba mają dwie powtórzyć...
Saimon
Początkujący

25 Lut 2008, 14:38

mozliwosc posiadania Polsatu i Cyfry jest mozliwa, nawet na jednej antenie z tego co wiem, ale potrzebny jest tuner na 2 karty a takie kosztuja kosmicczne pieniadze:)
mamai
Początkujący