REKLAMA
Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
hehehe. to by była idealna sprawa szkoda że się nie ziści...stolarz1 napisał(a):Trzeba to jakoś zmienić!Panowie,może założymy własną kablówkę na której będą tylko i wyłącznie kanały motoryzacyjne?Co Wy na to?
ja nie zmieniam, bo tylko dla tego kanału nie zrezygnuje z kablowki w ktorej mam pakiet C+ - z polskiej ligi nie zrezygnujemamai napisał(a):teraz jestem zmuszony zmieniac platworme bo ktos sobie podpisal umowe o wylacznosc, a puzniej bbc narzeka ze ich programy kraza po sieci, a jak inaczej ma byc
dla mie jest argumentem pomimo że bardzo lubię Top Geara to dla jednego programu w TV nie poświęce pakietu gdzie mam ligę polską, włoską, francuską i angielską na żywo. Top Geara zawsze ściagnę z netu. Z meczem już trudniej, zwłaszcza na żywomamai napisał(a):nie no polska lika nie jest argumentem, zeby zmieniac, wystarczy mi to co zobacze na publicznej, a Top Gear chetnie bym poogladal
bronek napisał(a):dla mie jest argumentem pomimo że bardzo lubię Top Geara to dla jednego programu w TV nie poświęce pakietu gdzie mam ligę polską, włoską, francuską i angielską na żywo. Top Geara zawsze ściagnę z netu. Z meczem już trudniej, zwłaszcza na żywomamai napisał(a):nie no polska lika nie jest argumentem, zeby zmieniac, wystarczy mi to co zobacze na publicznej, a Top Gear chetnie bym poogladal