Toyota Aygo (5 drzwi, czarna, klima + centralny) do 13000 zł

16 Mar 2018, 14:25

Witam,
chciałbym kupić Toyota Aygo 5-drzwi, czarna z klimatyzacją i centralnym zamkiem otwieranym z pilota do 13000 zł.

Znalazłem ogłoszenie w Gnieźnie (Handlarz) za 13800 zł (myślę, że starguję). Problem w tym, że to auto wydaje mi się zbyt idealne + nie jest zarejestrowane w Polsce. Na co powinienem uważać, na co zwrócić szczególną uwagę? Mam czarną wizję, że kupię ten samochód a później nie będę mógł go zarejestrować itp. (ale to raczej wynika z tego, że nigdy nie dokonywałem pierwszej rejestracji w kraju).

Z góry dziękuję za pomoc w wyborze.

Link do ogłoszenia:
[link do oferty na Olx wygasł]
Ntkgzd
Nowicjusz

Auto: Brak

16 Mar 2018, 16:07

Skoro zadajesz takie pytanie tzn.że się nie znasz więc czemu nie pojedziesz do komisu przy aso i nie kupisz yarisa1 po lifcie który bije ajgo na głowę pod każdym względem a co najważniejsze pod względem psujactwa i samej jazdy.
szybki
Moderator - Tuning

Prawo jazdy: 19 07 1994
Auto: Toyota
Paliwo: Benzyna
Typ: Sport/Coupe

16 Mar 2018, 16:33

To dobrze, że piszesz - myślałem, że Toyota to Toyota :). Rozglądałem się właśnie za Yaris 1 rocznik 2005 albo Aygo - a to drugie oglądałem, ponieważ szukam jak najmniejszego niezawodnego auta do miasta. Rozumiem, że w tym budżecie Yaris będzie najlepszym wyborem.
Ntkgzd
Nowicjusz

Auto: Brak

16 Mar 2018, 20:50

Za około 13k będzie ostatni wypust yar1 silniki wszystkie godne polecenia, fajne wnętrze i brak jako takich wad. Spalanie takie samo jak w ajgo.
szybki
Moderator - Tuning

Prawo jazdy: 19 07 1994
Auto: Toyota
Paliwo: Benzyna
Typ: Sport/Coupe
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Koenigsegg Agera RS - wyjątkowy samochód
    Koenigsegg Agera RS to wyjątkowy samochód produkowany przez szwedzką markę Koenigsegg. Jest to jednen z najszybszych samochodów na świecie, zaprojektowany z myślą o oferowaniu niezapomnianych wrażeń z jazdy. ...