Uwaga ostrzeżenie - zanim napiszesz - przeczytaj

01 Mar 2009, 13:56

Uczulam wszystkich piszących tematy w tym dziale
- w temacie postu należy wpisać - markę,model samochodu,marka instalacji gazowej ( jeżeli temat jest umieszczany w dziale " Instalacje Gazowe " ) oraz krótki opis problemu. Po wybraniu " Nowy temat " są do tego odpowiednie pola do wypełnienia
- przed napisaniem tematu należy zapoznać się z działami naszego forum oraz z TEMATYKĄ tych działów - w szczególności dotyczy to nowych forumowiczów, którzy podczas rejestracji nie czytają regulaminu tylko klikają że się zapoznali z jego treścią i regulaminu nie znają
Każdy, niewłaściwie napisany lub zamieszczony w niewłaściwym dziale temat lub post, będzie kasowany lub usuwany do kosza bez ostrzeżenia i bez względu na to,czy i ile jest w nim odpowiedzi.
Ostatnio edytowany przez MotoAlbercik 05 Wrz 2010, 11:45, edytowano w sumie 2 razy
Odpuść dzisiaj, nie spiesz się na cmentarz i nie zabieraj tam innych...
MotoAlbercik
Moderator
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 1212
Miejscowość: Tychy
Auto: Jeep Grand Cherokee WJ QD HQ
Silnik: 4,7 ccm3 253 KM
Paliwo: Benzyna + LPG
Typ: Terenowy
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2000

15 Maj 2010, 23:39

I jeszcze jedno:
Fourup założył kiedyś temat o poszanowaniu gramatyki i ortografii. Chyba nie wszyscy go przeczytali a nawet jeśli przeczytali to zapewne bez zrozumienia.
Dzisiaj przerzuciłem ze 30 tematów do działu LR Freelander - liczba ortografów sadzonych przez forumowczów była porażająca.

Tak więc koledzy - starajcie się i pracujcie nad sobą. Nie lubię kasować postów czy też tematów. Poprawić mogę jeden błąd czy dwa... Ale jak urwa nać widzę bełkot, gdzie jest błąd na błędzie i błędem pogania to coś mnie trafia.
KIA Sportage 2,0 DOHC Custom
:mrgreen:
KIłA? To się podobno da wyleczyć...
:mrgreen:
leon zet
Vany | SUVy
Awatar użytkownika

Miejscowość: Wyszków i okolice

27 Maj 2010, 21:05

DZIAŁ " SAMOCHODY OSOBOWE" NIE JEST PRZEZNACZONY DLA TEMATÓW O CHARAKTERZE PROBLEMU TECHNICZNEGO. JEST DO TEGO OSOBNY DZIAŁ:

PROBLEMY TECHNICZNE
Pozdrawiam,
norpaw
norpaw
Stały forumowicz

Zdjęcia: 9
Miejscowość: k/Poznań