bodziokardasz napisał(a):psmn taki z ciebie myslący człowiek? a ja myślę ze jesteś zwykłym cwaniakiem któremu się wydaje że Pana Boga za nogi chwycił, założyłeś ankietę z której nic nie wynika, a dlaczego? bo pytanie jest źle zadane. wynika z tego jakoby policja wyprawiała na drodze co im się rzewnie podoba i nie podlegają pod żadne przepisy, wszystkich co się z tobą nie zgadzają wyzywasz od głupków i bezmózgów, policja w pl znacznie poprawiła swoją działalność w ostatnim czasie, ma lepszy sprzęt i prawidłowo się nim posługuje, takie jest moje zdanie
Racja . . .
p.m.s.n. trzeba było tak odrazu, a nie wyzywać wszystkich . Z Twoich komentarzy na temat policji jak wół wynika, że uważasz się za kogoś mądrzejszego i lepszego .
Widzę,że do niektórych ciężko dociera mój przekaz, dochodzi i to bardzo dobrze tylko napisz to jak człowiek nie wyzywaj wszystkich od właśnie "bezmózgów", problem lub zapytanie przedstaw spokojnie i po przemyśleniu czy Twoja wypowiedź ma wogóle sens.
Twoim wypadku to myślenie nie występowało. Też odnosze czasem takie wrażenie
![Mr. Green :mrgreen:]()
, trudna sytacja rodzinna to moja trdna sytacja rodzinna, nie powinieneś mi wytykać gdzie pojechałem i dlaczego, pojechałem
tam i jestem z tej decyzji bardzo zadowolony.
Może i u nas kiedyś tak będzie.a co do przepisów w stanach to z tego,co wiem ograniczenia są tam logicznie dostosowywane,a nie tak jak u nas byle postawić znak i mieć gdzieś..w USA ponoć ograniczenie mówi o rzeczywistej prędkości jaka jest bezpieczna dla danego odcinka,a u nas...niestety... Tu sie z Tobą zgodzę, ale od wielu lat stan polskich dróg, pracy drogówki i oznakowanie; chyba się poprawia, nie możliwe by przez tyle lat nic się nie ruszyło .
Widać niezbyt często bywasz w Polsce... A tu się zdziwisz . !
![Mr. Green :mrgreen:]()