Witam wszystkich. Pomimo kryzysu wirtualnego tuningu w Polsce, ja nie przestaję działać w tym temacie. Niedawno powstał nowy projekt, tym razem jest to VW Golf V.
Baza jaką obrałem do modyfikacji, jest już lekko zmodyfikowana, dodatkowo jest to wersja R32. Pomimo tego postanowiłem poddać to auto kolejnym, stylistycznym modyfikacjom.
Samochód otrzymał lekko jaśniejszy lakier, szachownicę na dachu rodem z German Style, zmodyfikowany grill oraz najdroższy dodatek do tego typu projektów, mianowicie felgi od Bentleya o sporych rozmiarach. Dopełnieniem zmian stylistycznych z zewnątrz, jest nowe wnętrze. Nowe fotele, obite bordową skórą.
Bazę oraz efekt końcowy modyfikacji znajdziecie poniżej.
Zapraszam do oceny projektu i śledzenia innych moich projektów. Pozdrawiam
Kosmetyki samochodowe - niezbędnik każdego kierowcy Dbanie o samochód to nie tylko kwestia troski o jego stan techniczny. Kosmetyka auta jest równie ważna i wpływa nie tylko na samą jego prezencję, ale pozwala też na przedłużenie jego żywotności. Każdemu, nawet ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.