Volkswagen LT 35 - Help

01 Lut 2008, 20:45

Witam,

czy wiecie gdzie moge znalezc serwisowke dla Volkswagena LT 35 sdi diesel 2.5 L ?

nie wiem z jaka sila mam dokrecic glowice - moze ktos posiada takie info ?
squod
Nowicjusz

02 Lut 2008, 11:55

Zadzwonic do serwisu VW myslę ze az tak chamscy nie bedą i udziela odpowiedzi na to pytanie i inne...
Życze powodzenia ... jak za pierwszym razem sie nie uda to z 2-3 serwisy obd zwonić..
<<< Tuning Cieżarówek <<to co lubię..
Romek
Nowicjusz

Miejscowość: Toruń

16 Mar 2008, 22:00

silnik sdi
kod silnika agx
Etap 1-40(Nm)
Erap 2-60(Nm)
Nalezy pamietac że głowice dokręcamy po przekatnej od środka do zewnatrz
Pozdrawiam
tritrans
Nowicjusz

Miejscowość: Opole

17 Mar 2008, 11:20

Dzieki wielkie Chlopaki :D

pozdrawiam
squod
Nowicjusz

03 Wrz 2008, 19:03

Siema.
Mam problem mugłby ktos mi pomuc?Przedwczoraj kupilem VW LT35 sprowadzonego z niemiec i wszystkie książki i instrukcje obsługi są własnie po niemiecku.Czy ma ktoś możę książkę instrukcji po Polsku?Jeśli tak to z jakiej strony mógłym ją ściągnąć albo czy mógłby mi ktoś ją przesłać??
owca8721
Nowicjusz

Miejscowość: Siedlce

18 Gru 2008, 18:02

Ma ktoś książkę serwisową po polsku?? :?:
kami0124
Nowicjusz

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Fiat Tipo - kompaktowy sedan
    Fiat TIPO to całkowicie nowy, czterodrzwiowy samochód, stworzony od samego początku jako trójbryłowy sedan, zgodnie z koncepcją "Born to be Sedan ", co pozwoliło wydobyć zrównoważone kształty włoskiego ...
    Renowacja zniszczonej skórzanej tapicerki
    Chciał bym się z Wami podzielić wiedzą na temat renowacji skórzanych tapicerek. Mam za sobą ok. 20 odnowionych foteli, kilka kanap tylnych, boczków drzwiowych oraz kierownic. Właściwie uczyłem się na własnych ...

26 Gru 2008, 13:59

Co oznacza lampka zapalająca się przy włączniku nawiewu i co daje jej właczenie bo nie widzę różnicy :?: Z góry dzieki!!
kami0124
Nowicjusz

16 Kwi 2009, 08:16

[quote="kami0124"]Co oznacza lampka zapalająca się przy włączniku nawiewu i co daje jej właczenie bo nie widzę różnicy :?: Z góry dzieki!![/quote]

Jeśli to czerwona dioda zapalająca się po wciśnięciu włącznika nawiewu, to oznacza ona pracę nawiewu w obiegu zamkniętym (bez pobierania powietrza z zewnątrz kabiny)
bogdan8
Nowicjusz

Miejscowość: Warszawa