Witam, w garażu zauważyłem niedużą plamę oleju, obok prawego, przedniego koła. Co dziwne teraz od kilku godzin nic nie kapie(no i się ciesze ;]) jednak ciekawi mnie co to mogło być i z czego kapało, dzisiaj planuję przejechać większy dystans i nie wiem czy mogę. Jak myślicie to mogło być coś poważnego?
Na pewno to był olej..? Sprawdź poziom płynu hamulcowego i samo działanie hamulców !!! Jest też możliwość taka,że to nie olej ale woda skąd spłynęła z jakiegoś profilu na którym stała. Niekoniecznie musiało tego dnia padać ...mogło dzień wcześniej!
Dlaczego Octavia to jeden z najpopularniejszych modeli w Polsce? Škoda Octavia regularnie znajduje się w czołówce polskich rankingów sprzedaży, zdobywając serca kierowców niezależnie od wieku czy potrzeb. Wysoka pozycja Octavii nie jest dziełem przypadku, a ...
Latem należy dbać o akumulator tak samo, jak zimą Akumulator najczęściej odmawia posłuszeństwa zimą. Okazuje się, że nie z powodu niskich temperatur, lecz głównie z powodu zaniedbań w okresie letnim. Nieprzygotowany do zimy akumulator przestaje działać już przy pierwszych ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.