Volvo S40 - na co zwracać uwagę przy kupnie

15 Lis 2018, 14:11

Cześć, na co zwracać uwagę przy zakupie Volvo s40 II, Benzyna .
patryk31
Nowicjusz

27 Lis 2019, 13:29

Ogólnie na stan techniczny samochodu i najlepiej żeby była po lifcie. Z silników to minimum 1.8 a najlepiej 2.0 140KM produkcji Volvo bo był jeszcze drugi 2.0 136KM chyba z koncernu Renault mniej polecany.

Zwróć tez uwagę na podwozie czy nie ma tam już rudej która lubiła się pojawiać na początku z tyłu na wewnętrznej stronie progów tuż przed tylnymi kołami i stamtąd powoli wędrowała dalej :)
Cichy77
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 62
Auto: Mam, często zmieniam!

06 Sty 2021, 23:04

Ogólnie na stan techniczny samochodu i najlepiej żeby była po lifcie. Z silników to minimum 1.8 a najlepiej 2.0 140KM produkcji Volvo bo był jeszcze drugi 2.0 136KM chyba z koncernu Renault mniej polecany.
Czytaj więcej: volvo-s40-na-co-zwracac-uwage-przy-kupnie-vt111807.htm

Doczytałem własnie ze v40 występuje z silnikami forda i produkcji volvo od 2015. Mój budżet to 50 tysięcy. Czy to T3 1.6 150KM jest w porządku?
scoty78
Nowicjusz

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Volkswagen cross up!
    Volkswagen poszerza gamę modeli w wersji Cross: latem rodzinę tych lifestylowych aut wzbogaci cross up!, dołączając do obecnych już na rynku Cross Polo, Cross Golfa oraz Cross Tourana. Fanom Volkswagena Cross kojarzy się ...
    Smartfon jak cegła
    Co zrobić, żeby nie nudzić się podczas długiej podróży samochodem? Ten problem dotyczy szczególnie rodziców z małymi dziećmi, które źle znoszą długie godziny spędzone bez ruchu w aucie. Wielu kierowców ...