Volvo S60 ocena ogłoszeń, łódzkie

13 Maj 2019, 10:45

Rozglądam się za Volvo S60 i znalazłem kilka następujących ofert:

[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]

Najbardziej ciekawi mnie ta druga opcja (mimo braków czujników parkowania) co o tym sądzicie?
flarpie
Nowicjusz

13 Maj 2019, 19:33

Przy aucie z tych roczników bierzesz VIN w łapę i sprawdzasz a nie pytasz na forum.

Co do drugiego - "Po naprawie nie ma śladu" no a jakoś przód krzywy. Farba z tablicy również sama z siebie nie zeszła. Ale tak jak napisałem wyżej - VIN i sprawdzaj.

Pierwszy, trzeci i czwarty ze stanów więc tak samo po dzwonie, do sprawdzenia.
Invi
Forumowicz VIP

Przebieg/rok: >50tys. km

13 Maj 2019, 22:47

O tym, że jest krzywo to masz na myśli to spasowanie zderzaka i maski?
flarpie
Nowicjusz

14 Maj 2019, 10:59

2. tak jak Invi zauważył słabo spasowana, wyposażenie słabe, kolor podstawowy, wg. mnie to nisko budżetowa wersja, nie za tą cenę, w salonie w rozliczeniu dostanie za niego max 50tys i rabat na nowe Volvo.
1. silnik nie odpalał i auto nie jeździło w czasie aukcji w USA, główne uszkodzenie przód i bok.
Szukasz nowego Volvo, pomogę w wyborze modelu, konfiguracji, przy negocjacjach z dealerami. Znajdę dobrą ofertę na auto i finansowanie, bez zobowiązań. Auta do zamówienia i od ręki, demo dealera, używane z sieci dealerskiej Volvo.
Zapraszam na priv.
Rom33
Stały forumowicz

Zdjęcia: 227
Miejscowość: Wisła
Prawo jazdy: 15 07 1997
Przebieg/rok: 20tys. km
Auto: Volvo V50
Silnik: 2.0 D 136KM
Paliwo: Diesel
Typ: Kombi
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2008

14 Maj 2019, 13:07

@Rom33
W łódzkim praktycznie nie znalazłem nic innego z Volvo S60 lub V60 :(
flarpie
Nowicjusz

14 Maj 2019, 17:39

Masz do wydania konkretny bilon i ograniczasz się do jednego województwa? I to jeszcze niezbyt zamożnego?

Ogólnie to ponad 90% volvo wyjeżdżających w tamtych latach z PL salonów miało diesla pod maską (podejrzewam, że w innych częściach europy niewiele mniej) dlatego na rynku jest masa benzyniaków ze stanów. Każdy możesz prześwietlić, w stosunku do wartości auta koszt niewielki a zawsze jest prawdopodobieństwo, że wydarzyło się coś względnie niegroźnego.
Invi
Forumowicz VIP

Przebieg/rok: >50tys. km
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Kupuję samochód - gdzie rozglądać się za autami?
    Zastanawiasz się nad zakupem samochodu? Na pewno jest to dość stresująca chwila, patrząc szczególnie na fakt, iż nowości nie brakuje. Im więcej posiadamy pieniędzy, tym większy zakres możliwości mamy do wyboru. Niezależnie ...

14 Maj 2019, 23:17

Jaki masz budżet?
Odezwij się na priv?
Szukasz nowego Volvo, pomogę w wyborze modelu, konfiguracji, przy negocjacjach z dealerami. Znajdę dobrą ofertę na auto i finansowanie, bez zobowiązań. Auta do zamówienia i od ręki, demo dealera, używane z sieci dealerskiej Volvo.
Zapraszam na priv.
Rom33
Stały forumowicz

Zdjęcia: 227
Miejscowość: Wisła
Prawo jazdy: 15 07 1997
Przebieg/rok: 20tys. km
Auto: Volvo V50
Silnik: 2.0 D 136KM
Paliwo: Diesel
Typ: Kombi
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2008

15 Maj 2019, 10:08

80tyś.
Zastanawiałem się jeszcze nad czymś takim:

flarpie
Nowicjusz

18 Maj 2019, 11:44

Co myślicie?
Zastanawiałem się też nad volkswagen touareg 3.0 v6 II gen przed liftem.
flarpie
Nowicjusz