VW GOLF VII - Wymiana Radia

Dzisiaj, 13:05

Cześć, pacjent VW Golf 7 2013 rok radio composition media podstawowe, niestety z biegiem czasu i lat uszkodził się potencjometr do pogłaśniania, reaguje różnie raz kręcąc powoli działa raz przeskakuje o kilka pozycji raz się ścisza a innym razem zwiększa się głośność, dostałem wstępne informacje że raczej nie opłaca się tego naprawiać i lepszym rozwiązaniem jest wymiana radia na nowe, inne.

Teraz moje pytanie bo posprawdzałem i ceny takich radyjek niewiadomego pochodzenia są spore od 1000 do kilku tysięcy, ale są ładniejsze i ciekawsze rozwiązania innych firm na allegro, czy takie radio z android auto alternatywnej firmy uda się przypasować do systemu tak aby z radia dalej dało się sterować systemem samochodu, mam na myśli np czujniki parkowania, systemy pokazujące spalanie samochodu i tp

Z góry dziękuje!
a961
Nowicjusz

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Kultowe japońskie silniki
    Kultowe japońskie silniki nie bez powodów zdobyły na świecie rzesze fanów, którzy doceniają nie tylko ich niezawodność, ale również dużą podatność na modyfikacje. Oto kilka świetnych japońskich ...
    Nowy silnik CDTI ECOTEC 1,6 spełnia normy Euro 6
    Wprowadzenie całkowicie nowego czterocylindrowego silnika wysokoprężnego Opla to kolejny etap w procesie odnowy portfolio jednostek napędowych. Silniki CDTI ECOTEC o pojemności 1,6 litra, są drugą z kolei rodziną nowych silników ...