Witam. VW Polo Classic mam juz 2 lata jednakze od roku mam pewien problem. Otoz zapala mi sie lampka rezerwy paliwa bardzo czesto. tankyuje co tydzien z czego pokonuje droge gora 15 km raz na tydzien. Czy to dlatego ze mam tam akumultor z Opla? Czy trzeba udac sie do serwisu na tzn. zegar i nastawic auto bo cos w nim jest nie tak? Prosze o porady bardzo naprawde dziekuje.
Spróbuj na początek zatankować pół zbiornika i poobserwuj, czy lampka już nie "mruga". Akumulatory nie są przypisane do marki auta. O jakim zegarze mówisz i nastawianiu go w serwisie?
Hyundai Ioniq Hybrid - test spalania Hyundai Ioniq to przestronny w pierwszym rzędzie siedzeń liftback z napędem hybrydowym. Dzięki umieszczeniu akumulatorów pod tylną kanapą i przesunięciu jej w głąb kabiny pasażerskiej, uzyskano naprawdę sporą pojemność ...
Nietrzeźwy poranek wśród kierowców Aż jeden na czterech kierowców prowadzi samochód rano, po zaledwie kilku godzinach snu poprzedzonych spożywaniem dużych ilości alkoholu. Większość osób nie zdaje sobie sprawy, że aby w pełni wytrzeźwieć ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.