W204 z Niemiec i sprawdzanie VIN. Proszę o pomoc.

23 Maj 2016, 11:33

Witam wszystkich, w najblizszych dniach planuje wyjazd do Niemiec i zakup samochodu Mercedes Benz C-klasa w204. Mam kilka ofert na oku i chce wybrac kilka aby ustalic sobie trase przejazdu. Chciałbym sprawdzic numery VIN aby nie rozczarowac sie na miejscu. Moje pytanie jest takie,czy moge gdzies sprawdzic historie samochodu po numerze VIN? Czy sa jakies darmowe strony? Moze polecicie jakas dobra i pewna aplikacje na smartfona,moze byc nawet płatna. Co mi poradzicie? Proszę o odpowiedź. Z góry dziękuję. Pozdrawiam
Vision86
Nowicjusz

Prawo jazdy: 08 12 2004
Przebieg/rok: 25tys. km
Auto: Passat b5 FL
Silnik: 1.9 TDI 131 KM
Paliwo: Diesel
Typ: Kombi
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2004

04 Cze 2016, 07:42

Jest taka strona,sprawdziłem swoje auto,niestety informacje jakie uzyskałem to takie jak,rok produkcji,kolor,salon,w którym auto zostało sprzedane,w jakim kraju.Natomiast nie uzyskałem informacji tyczących przebiegu,serwisowania itd,tutaj tylko może pomóc ASO MB.Celuj w benzynę i kupuj tylko od właściciela auta,nie handlarza!
PhantomASA1
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 3
Miejscowość: Z prawdy :)
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Ciągniki balastowe z siłą uciągu lokomotywy!
    Najważniejszym parametrem ciągnika balastowego jest siła uciągu. Jest ona uzależniona nie tylko od mocy silnika, ale także od tego, jak skutecznie jest przekazywana na osie ciągnika – te zaś muszą mieć zapewniony stały ...