Wakacje - Włochy?

03 Mar 2013, 22:52

Powoli zaczynam się zastanawiać nad wakacjami i chciałbym się wstępnie rozeznać co i jak. Pod uwagę biorę głównie morze, bo nie byłem już 3 lata, z tym, że chętnie spróbowałbym zagranicy i najbardziej nastawiłem się na Włochy, bo i najbliżej, wszak wybieram się autem. Chyba, że macie jakieś inne ciekawe propozycje w rozsądnej odległości z Dolnego Śląska, więc niestety Hiszpania i Francja odpada.

Jeśli Włochy to gdzie najlepiej i jak Włochy wyglądają cenowo - noclegi, paliwo itd.? Gdzie najlepiej szukać noclegów? Może znacie jakieś dobre strony z których ktoś już kiedyś korzystał?

Pozdrawiam.
Los_Dawidos
Aktywny

Prawo jazdy: 05 08 2010
Przebieg/rok: 30tys. km
Auto: Opel Astra
Paliwo: Diesel

04 Kwi 2013, 11:43

noclegów możesz poszukać na hostelclub albo booking.com
rise
Początkujący

Auto: Toyota Yaris

22 Sie 2013, 17:41

Właśnie wróciłam z Włoch. Byłam we Florencji na kursie włoskiego. Włoski - piękny język a poza tym Toskania. Chyba teraz najmodniejsza wśród polskich turystów, którzy chcą odwiedzać piękne okolice a nie tylko byczyć się na plaży w Egipcie.
stobejczyk
Nowicjusz

Prawo jazdy: 02 08 1978
Auto: Peugeot 206
Paliwo: Benzyna + LPG

25 Sie 2013, 18:12

Proponuje Majorke byłem w te wakacje w czerwcu z rodzinką .Genialna sprawa. Trafily nam sie bilety 300zl w dwie strony z Poznania na tydzien. dla jedne osoby. magaluf najpiekniejsze wybrzerze majorki
strus098
Nowicjusz

Prawo jazdy: 04 06 2004
Przebieg/rok: 46tys. km
Auto: Audi3
Silnik: 2,6
Paliwo: Benzyna + LPG
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 1997
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Czy serwisowanie w ASO się opłaca?
    Wielu kierowców staje przed dylematem, czy warto płacić więcej za usługi w Autoryzowanej Stacji Obsługi, czy może lepiej zaoszczędzić, wybierając tańszy warsztat niezależny. Analiza wspomnianych ofert przynosi zaskakujące ...
    MCA 600 Sport Spider
    MCA 600 Sport Spider to samochód, który powstał na bazie pojazdu seryjnego – polskiego Fiata 126p. Auto, choć powstało w Wielkiej Brytanii, zostało prawdopodobnie zaprojektowane przez Włocha Aurelio Bezziego. ...