Czy mógłbyś napisać a najlepiej wskazać na zdjęciu co dokładnie jest źle spasowane? Prawdę powiedziawszy nie potrafię tego znaleźć a zważywszy że sam rozglądam się za autem. wydaje się to być cenną umiejętnością która pomoże zaoszczędzić mi wiele czasu
zobacz jak maska laczy sie z blotnikiem po stronie pasazera , jest idealnie , a zobacz jak po stronie kierowcy blotnik jest schowany klapa wystaje za duzo. nie jestem pewien do konca ale wydaje mi sie ze przedni blotnik byl malowany
Bolid R.S.17 Renault Sport Formula One Team Zespół Renault Sport Formula One zaprosił do Londynu przedstawicieli międzynarodowych mediów i swoich partnerów na premierę bolidu R.S.17, w którym kierowcy zespołu będą ścigać się w nadchodzącym ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.