Wybór radia JVC?

14 Wrz 2013, 09:57

Witam,
mam zamiar kupić radio do 400zł, ważne aby miało USB,AUX,CD oraz pomyślałem że BT będzie fajną opcją, jak już kupywać to czemu nie z wszystkimi możliwościami?

Ciekawe radia jakie wpadły mi w oko:
JVC KD-R731BT - raczej nr.1 ze względu że ma wszystko czego potrzebuje oraz to czego nie mają inne radia - możliwość ustawienia wielu kolorów, np jak nie włącze świateł samochodu to kolor zmienia się na "x" (wybrany). W zestawie adapter BT,mikro, kabel usb.

jest jeszcze JVC KD-R711 lepsze ze względu na wielkość wyświetlacza, jednak brak możliwości zmiany kolorów.

Polecacie tą marke? Polecacie coś innego? Dzieki
Shant
Nowicjusz

Auto: Clio 1.8 rsi

14 Wrz 2013, 12:43

Widać pp ilości odpowiedzi w wątkach że lepiej napisać temat na innym forum, przynajmniej w kwestii radia. :idea:
Shant
Nowicjusz

Auto: Clio 1.8 rsi

15 Wrz 2013, 22:33

Witaj,

Czy musi być koniecznie JVC? Spojrzyj sobie jeszcze na model CLARION CZ301E ma to czego potrzebujesz, ostatnio widziałem i słyszałem jak gra w samochodzie. Moim zdaniem warto się nad nim zastanowić.

Miałem kiedyś clariona i byłem bardzo zadowolony, ale to było kilka lat wstecz.
ArteK
Forum Samochodowe

Zdjęcia: 11483
Miejscowość: Warszawa
Prawo jazdy: 12 12 1996
Przebieg/rok: 15tys. km
Auto: Toyota Auris TS Hybrid, Yaris
Silnik: 1.8 Hybrid, 1.3 VVTi
Paliwo: Hybryda
Typ: Kombi
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2016
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Nissan Micra N-Tec - nowa stylizacja nadwozia i wnętrza
    Nissan wprowadził właśnie do sprzedaży nową, specjalną odmianę miejskiego modelu Micra. Wersja N-Tec wyróżnia się nową stylizacją nadwozia i wnętrza, a także zmodernizowanymi rozwiązaniami technicznymi. Jest też bardzo ...
    Komfort, styl i odwaga - Trzy dekady Lexusa
    Świat motoryzacji jest barwny i interesujący. Ale nie byłby taki, gdyby nie producenci prezentujący zupełnie inne podejście do tworzenia samochodów. W tym roku mija dokładnie 30. lat, odkąd kolorów motoryzacyjnemu ...