Wymiana euro

10 Wrz 2015, 10:39

Sprowadzam sobie merca z Niemiec, płace oczywiście w euro stąd moje pytanie czy wymienialiście kiedyś walutę w kantorach internetowych? Ja jeszcze tego nie robiłem, znalazłem strone strefawalut.pl tam jest ich dużo, możecie któryś polecić??
venta1
Obserwowany

Auto: Punto II
0

21 Wrz 2015, 17:14

Znajomy wymieniał i jakoś nie był zadowolony. Z autopsji nie wiem, ale nie polecałbym
Hyeniek
Nowicjusz

Prawo jazdy: 06 07 1982
Przebieg/rok: >50tys. km
Auto: MAN
Paliwo: Diesel
Typ: Van
0

14 Paź 2015, 09:26

Powiem ci tak korzystałem wielokrotnie z InKantoru jest to renomowany kantor internetowy. Ma bardzo dobre kursy walut : Inkantor - Warto korzystać, oszukać cię nie oszukają bo nie mają jak to jest na zasadzie umowy, wiec zerwanie jej wiąże się z odpowiedzialnością, kursy są atrakcyjne jak sobie sprawdzisz i porównasz do stacjonarnego kantoru to zobaczysz różnice bardziej znaczącą na dużej kwocie. Wiec polecam .
Kabtarlis
Obserwowany

Prawo jazdy: 13 09 1982
Auto: VW Golf IV
0

31 Sty 2022, 13:11

Dobrykantor najlepszy kantor w Internecie. Szybka realizacja i brak opłat
kamil1111
Obserwowany

0
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Jak skalibrować alkomat?
    Alkomat to urządzenie, które może pomóc podjąć odpowiedzialną decyzję, zanim wsiądziesz za kierownicę. Jednak aby jego wskazania były wiarygodne, konieczna jest regularna kalibracja. Ten proces jest niezbędny, ...
    Opel ADAM zdobywa nagrodę Red Dot za wzornictwo
    Zdaniem ekspertów i klientów, doceniających niekonwencjonalny wygląd i przełomowe technologie, Opel ADAM to prawdziwy krzyk mody. Najnowszym potwierdzeniem tej opinii jest renomowana nagroda Red Dot za wzornictwo, ...