Wypadek

09 Cze 2011, 12:29

Sam program mi się podoba tylko ten lektor, niech go szlak trafi. :evil:
To jest program motoryzacyjny i aż chce mi się telewizor wyrzucić jak słysze np :
"czerwony samochód wymusił białemu autu".
Czy ten program robią ludzie którzy się znają chodż trochę na samochodach, bo odnosze wrożenie że jest on kierowany do kobiet które odrużniają samochody po kolorach.
Chyba powiedzenie Np: "czerwona honda" zamiast "czerwone auto" brzmi czytelniej dla widza.
booster321
Nowicjusz

Miejscowość: Toruń

24 Lis 2012, 19:32

Mi się w ogóle nie podoba ten program. Przypadkiem z kumplem mieliśmy okazje zaistnieć w tym programie a raczej auto kumpla było. W tym programie wszystkie komentarze są w domyśle ale zrobiono z nas najgorszych piratów drogowych i poprzekręcali fakty oraz oczywiście skomentowano że było za szybko ale nie chce mi się rozwijać tego tematu bo mam złe z tym wspomnienia. Ogólna zasada programu jest taka ze wszystko co jechało powyżej 40km/h to piraci drogowi i za szybko jeżdżą a wypadki w całym kraju zdarzają się przecież codziennie i to coraz częściej z winy stanu drogi, pobocza, utrzymania drogi oraz z umiejętności kierowców bo żadne przekroczenie prędkości nie jest tak groźnie jak wymuszenie czy złośliwości na drodze.
Wypadek jak i uwaga pirat są w podstawie fajne ale wszystko psują te durne komentarze dlatego już tego nie oglądam i unikam
SScafe
Nowicjusz

Miejscowość: Kraków - Skawina

25 Lis 2012, 11:54

booster321 napisał(a):aż chce mi się telewizor wyrzucić jak słysze np :
"czerwony samochód wymusił białemu autu".

Tak, ale to nie autorzy są (...) tylko program dla wszystkich, a większość społeczeństwa nie rozróżnia samochodów, nawet kierowcy nie zawsze wiedzą czym jeżdżą..
booster321 napisał(a):"czerwona honda" zamiast "czerwone auto" brzmi czytelniej dla widza.

Tu bym się zgodził, ale co jeśli obydwa będą czerwone ??
SScafe napisał(a):Mi się w ogóle nie podoba ten program.

No w zasadzie nie musi.. Wolną wolę mamy - oglądamy co chcemy ..
Lecz by wypowiedzieć się na temat zawartości obejrzeć trzeba, bo inaczej komentowanie mija się z celem..
SScafe napisał(a):mieliśmy okazje zaistnieć w tym programie

To chyba wyjaśnia awersję..
SScafe napisał(a):wszystko co jechało powyżej 40km/h to piraci drogowi

Nooo, jeśli w strefie zamieszkania to oczywiście, że tak.. Przekroczenie jest o 100% i szkoda, że taryfikator nie jest batem na takich właśnie, zamiast 500 za 190/140..
SScafe napisał(a):są w podstawie fajne

Tak, założenia tych programów są dobre, a że nie zawsze wychodzi wszystko idealnie.. takie życie..
Można rzec, że drogówka jest nawet ciekawsza, bo pokazuje nie tylko przekraczających prędkość ale także inne nietypowe zachowania na drogach ..
silvo44
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

Miejscowość: Olkusz
Prawo jazdy: 01 09 1983
Auto: TOYOT YARIS III
Silnik: 1,0
Paliwo: Benzyna + LPG
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2011
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Lexus LFA
    Jeden z najlepszych supersamochodów w historii, z wyjątkowym silnikiem V10, którego brzmienie zachwyciło cały świat - Lexus LFA aż prosił się o odmianę cabrio albo chociaż targa. I faktycznie inżynierowie japońskiej ...