Za ile sprzedać Megane?

30 Mar 2008, 20:57

Witam. Moze temat nie pasuje do dzialu [jesli tak niech ktos go przesunie:)]. Mam problem w wycenie Renault Megane[wersjaRT] hatchback z 98'. 1,6 z gazem. 2 poduchy, elekt. szyby(przod) i lusterka, ABS, wspomaganie, itd. Ogolnie auto dobrze wyposazone. Stan silnika praktycznie bez zarzutu. Blacha bardzo dobry, ZAwieszenia bardzo dobry. Na ile moge wycenic to autko?
przemek_amag
Nowicjusz

30 Mar 2008, 21:08

A jaki przebieg??

W załeżności od przebiegu wyceniłbym go od 10 do 15 tys;]
Endrju
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 449
Miejscowość: Poznań

30 Mar 2008, 22:21

Przebieg 147tys. Kilka minimalnych rysek na aucie, widocznych tylko z bliska. w srodku super czyste. Podbudowales mnie ta wycena :D
przemek_amag
Nowicjusz

30 Mar 2008, 22:41

A co myślałeś, że za ile??:D

No jeśli jest super stan i tylko kilka rysek niedłuzych to wycena na 12tys a powiedz dokłądnie co masz w środku jakies opcje? ABS czy co?
Endrju
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

31 Mar 2008, 08:49

ABS, wspomaganie, alarm, centralny zamek, immobiliser, hak, elekt szyby (przod) i lusterka, gaz(roczny, zrobione 10 tys na gazie), regulacja kierownicy, poduszki powietrzne x2... pozdrawiam:)
przemek_amag
Nowicjusz

31 Mar 2008, 08:54

Jeśli te ryski nie są duże to cena może byc koło 12tysięcy;]
Endrju
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Jaki wpływ na prędkość ma hałas silnika, a jaki muzyka?
    Badania wykazują, że hałas silnika ma wpływ na prędkość, z jaką jedzie kierowca. Gdy kierowca nie słyszy natężenia pracy silnika, jeździ szybciej i znacznie zaniża szacowaną przez siebie prędkość, z jaką się porusza*. A jak ...

31 Mar 2008, 10:44

Endrju napisał(a):Jeśli te ryski nie są duże to cena może byc koło 12tysięcy;]

Nie no kolego......12tys?? Hahaha troszku za dużo. Renault to nie jest firma która trzyma tak wartość. Oczywiście może wystawić ja nawet za 15tys tylko czy ktoś to będzie chciał kupić. Ja bym tyle nie dał za takie autko. Optymalna cena 10tys no max 10,5 tys.
8)
______________PRECZ Z [ *F*O*R*D*A*M*I ]_________
miszarus
Aktywny
Awatar użytkownika

Miejscowość: zachodnio-pomorskie

31 Mar 2008, 22:47

Wiesz rysy moa byc na cały samochód albo tylko małe nad zderzakiem itp. Jest to dośc dobry samochód z dobrym silnikiem wię cwydaje mi się, że z ceną nieprzesadziłem i jeszcze dobre wyposarzenie;]
Endrju
Stały forumowicz
Awatar użytkownika