REKLAMA

Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
mareczecki napisał(a):Nie, to nie są jedyne słuszne opcje. makusx pisze, ze tych 300 koni nie będzie wykorzystywal na maxa, a ty mu wyjeżdżasz z M3 i to w dodatku e46, które swoje lata już ma.
Moim skromnym zdaniem najlepszym wyborem będzie, tak jak napisal jacek04, 650i lub w211 amg, np. e55
jacek04 napisał(a):Po pierwsze E46 M power, nie jest nawet w okolicach obranych przez autora 150 000zł.
Po drugie, w zasadzie ważniejsze temat powinien polecieć do kosza. Sam zainteresowany w ogóle się nie udziela, a temat najprawdopodobniej został stworzony dla zabawy...
JerzyB333 napisał(a):jacek04 napisał(a):Po pierwsze E46 M power, nie jest nawet w okolicach obranych przez autora 150 000zł.
Po drugie, w zasadzie ważniejsze temat powinien polecieć do kosza. Sam zainteresowany w ogóle się nie udziela, a temat najprawdopodobniej został stworzony dla zabawy...
majac mniejsza o 50 tys wiedzialem jakie auto wybrac- pojezdzilem po salonach i wybralem to co a) najlepiej mi sie podoba b) najbardziej sie oplaca c) najlepiej sie w nim (samochodzie) czuje. zadna filozofia kupowanie nowego auta to przyjemnosc. a ze niektorym dzieciom sie nudzi...juz proponowalem rozwiazanie.
Zalozy taki temat: ile pali q7? ile kosztuja klocki do e92 m3? [niedozwolone słowo] kogo kto kupuje taki samochod to interesuje?
a i do 150 tys najlepiej brac auto o duzych mozliwosciach tuningu w nfsie.
betra napisał(a):JerzyB333 napisał(a):jacek04 napisał(a):Po pierwsze E46 M power, nie jest nawet w okolicach obranych przez autora 150 000zł.
majac mniejsza o 50 tys wiedzialem jakie auto wybrac- pojezdzilem po salonach i wybralem to co a) najlepiej mi sie podoba b) najbardziej sie oplaca c) najlepiej sie w nim (samochodzie) czuje. zadna filozofia kupowanie nowego auta to przyjemnosc. a ze niektorym dzieciom sie nudzi...juz proponowalem rozwiazanie.
Zalozy taki temat: ile pali q7? ile kosztuja klocki do e92 m3? [niedozwolone słowo] kogo kto kupuje taki samochod to interesuje?
a i do 150 tys najlepiej brac auto o duzych mozliwosciach tuningu w nfsie.
A ja napisze coś od siebie. Sam szukam samochodu i to raczej nowego i proszę tutaj o pomoc bo wywalić te pieniądze to moment a potem się użerać z samochodem który co 15,20czy nawet 30k km szlag trafia to chora rzecz. A jeśli auto kupuje się na parę lat to już w ogóle .Po ostatnich postach i rozmowach z ludźmi doszedłem ,ze nie ma jakiegoś dużego wyboru w samochodach do 150k które by były bezusterkowe i dały by spokojne myśli ,ze dojedzie się do celu.
jacek04 napisał(a):Po pierwsze E46 M power, nie jest nawet w okolicach obranych przez autora 150 000zł.
Daro20VT napisał(a):Spokojnie... wiadomo. że M3 nikt nie oszczędza, ale przecież każdy się z tym liczy. Jest stworzona by szybko jeździć, więc jej ostra jazda nie straszna.