Witam!! Jestem autoryzowanym instalatorem NC Plus.. Po Połączeniu sie platform doszło do pewnych zmian i reform, tj instalator ma miec teraz swój sprzęt i pojazd.. Jedynym samochodem jaki mam jest pojazd typu CABRIO ale ten na montaże sie nie nadaje.. A nie mam zamiaru go zmieniać bo to jest moje kochane hobby;p Szukam samochodu do kwoty 10tys zł, jest na rynku masa furmanek.. Kangur Berlingo Partner C15 i mase innych.. Kilometrów robimy mase (około 200 dziennie ) Mieszkam w bloku i mam obawy co do trzymania drabiny na dachu samochodu noc w noc.. Duzy pojazd typu Vito czy Transit tez nie chetnie bo bedzie palił sporo więcej niż kangur.. I tu pojawił sie bardzo egzotyczny pomysł prosze o rady odnośnie samego pomysłu i spalania oraz czy można uzytkowac tak ten samochód.. oto ten pomysł
![Razz :P]()
Znajomy w Austrii pracuje w serwisie Mercedesa (fabryczny salon) przyjechał ostatnio pacjent i chciał kupic nowy a oddać w rozliczeniu stary samochód a jest nim.. Karawan
![Razz :P]()
Nie pamiętam dokładnie modelu tego pojazdu w każdym razie w normalnej zabudowie typu limuzyna kosztuje 25tys zł ja moge taki tylko w zabudowie fabrycznej karawan miec za 10ty plus oplaty.. rok 2004 czyli 10letni przejechane 89tys i jest ksiazka prowadzona do dnia dzisiejszego.. Samochod jest nie sprzedawalny z tad tak atrakcyjna cena.. oddał bym go fimie ktora okleiła by go w reklame nc plus (za to płaci dystrybutor a mnie to nie kosztuje nic..) sprawa jest o tyle fajna ze drabina wchodzi calutka a jeszcze w podlodze jest wysówana mniejsza podłoga i na niej bym zrobił skrzynki na sprzet i narzedzia.. Pomysł egzotyczny ale proszę o opinie!!
![Uśmiechnięty :)]()