WItam. Posiadam Zafirę, mam tam opony Micheliny ale mają już 4 lata i trochę twarde się zrobiły... Jeżdze spokojnie, ale mam jedna solidną górkę gdzie przydały by się nowe opony.
Chciałbym kupić jakiś komplet na 3 zimy, potem zmiana - max 1tyś zł 195/65 r15
Myślałem o tych: Hankook WINTER I-CEPT RS2 W452 lub NOKIAN WR D3 lub Dębica FRIGO 2
Polecicie któreś? Może coś w tej cenie jeszcze godnego polecicie?
drzewko82 napisał(a):Jeżdze spokojnie, ale mam jedna solidną górkę gdzie przydały by się nowe opony.
Czyli rozumiem, że najbardziej zależy Ci na przyczepności na śniegu. W tym rozmiarze opony są bardzo tanie, więc myślę, że nie ma co się certolić i trzeba brać coś z klasy premium. Nokiany to dobry wybór, budżet wystarczy nawet na WRD4
Oprócz aut w stopce, wiem co nieco jeszcze na temat Pandy III, Lancera IX, Vitary 1,6 i Outlandera 2.0
Hankookie nie będą złe, Nokiany faktycznie nieźle spisują się na śniegu tylko tego ostatniego jak na lekarstwo ostatnio. Dobrą opcją moim zdaniem są Yokohamy V905, wypuścili teraz nowy model Winter. Jak dla mnie dobry kompromis m-y typowymi oponami śniegowymi a zimówkami klasy premium.
SEAT 124 Sport Coupe na trasie Silveretta Classic Między 5 a 7 lipca około 160 rzadkich historycznych modeli samochodów podążyło drogą historycznego Rajdu Silvretta Classic, przez zapierające dech w piersiach górskie serpentyny. 550 km alpejskich dróg ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.