Zaczyna mi się sypać złącze elastyczne...ładnie sobie popierduje. Wygląda to tak. na szybki rzut oka wygląda jak "naspawane" na wydech. Żadnych śrub.
Ale nigdzie nie mogę takiego znaleźć. Myślałem o założeniu czegoś uniwersalnego. Nie mam za bardzo jak zmierzyć - nie wiecie jaka jest średnica rury aby dobrać odpowiedni łącznik.
była moja mała bestia - Freelander 2002 1.8 petrol teraz jest Ford S-MAX Titanium
Rozumiem że chodzi o rure kolektor <> pierwszy tlumik.
Tylko że na allegro są rury do 1.8 ale wylot z kolektora na dwie rury. A ja mam pojedynczy wylot. Te podwójne były chyba do roku 2000 czy jakoś tak. A tej do mnie nie mogę znaleźć.
była moja mała bestia - Freelander 2002 1.8 petrol teraz jest Ford S-MAX Titanium
Nowy Lexus IS - zestaw elementów podnoszących bezpieczeństwo Lista wyposażenia standardowego nowego Lexusa IS obejmuje najszerszy z segmencie kompaktowych sedanów zestaw elementów podnoszących bezpieczeństwo. Te intuicyjne w obsłudze funkcje łączą optymalne wspomaganie ...
Jak skalibrować alkomat, aby działał poprawnie? Alkomaty z czasem mogą się rozregulować i wskazywać mało precyzyjne pomiary. Dzieje się tak z różnych przyczyn. Może być efektem działania niekorzystnych warunków zewnętrznych, takich jak zbyt wysoka temperatura ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.