jak dla mnie porażka jeśli jesteś początkujący to poszukaj samuraja, autko tanie w zakupie, z tanimi częściami, łatwo przerabialne i w oryginale już bardzo dzielne, np taki: [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
Ale kosmos wersja... Z USiA, bo na Europe Samurai był od 88r. szerokie mosty ale bez sprzęgiełek, deska jak z SJ410 bo bez obrotomierza (licznik w MPH), ale bogate wyposażenie dodatkowa półka z głośnikiem, ciekawe czy kiedyś miał klimę.
Witam. Chciałbym kupic swoja pierwsza terenówke.
Podkreslam, że nie szukam auta hardcorowego zajechanego w rajdach i błotach - tylko dobrej podstawy do powolnych przeróbek - a jednoczesnie chciałbym nim juz po zakupie moc ruszyc w spokojny sposób w teren. Co myślicie o tym:
[link do oferty na Allegro wygasł] pozdrawiam i dziekuje za ewentualne spostrzezenia
Zależy co rozumiesz pod pojęciem terenu, czy jazdę z kolegami wokół komina, czy do tego jakiś rajd czasami, czyy dalsze wypady turystyczne itp. Określ, bo Samurai do wszystkiego się nie nadaje
Witam:)
Chciałbym się zapytać was o opinie nt. tych samochodów:):
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] co ciekawe....w różnych miejscowościach a ten sam "klient":D
Z góry dzięki za pomoc
dałeś 2 te same ogłoszenia BTW ten z Czeladzi to od gościa, który handluje terenówkami, auto które racze ciągało niż służyło do jazdy do kościoła a z tym 254 to hmm no nie wiem
Zmęczenie, sen - przyczyny wypadków drogowych Zmęczenie to prawdopodobnie najbardziej bagatelizowany czynnik wśród przyczyn wypadków drogowych, ponieważ jego rzeczywisty udział jest trudny do zmierzenia. Szacuje się, że zmęczenie ma wpływ na nawet 30% wypadków ...
co nie znaczy że nie warto oglądnąć 90% terenówek na naszym rynku albo ciągało lawete, albo inne przyczepy, do końca lat 90 prawie nikt nie kupował takich aut dla przyjemności tylko jako woły robocze i może i to było 3 ayto w domu, ale od roboty
no się zainteresuje jak nabiore ochoty:D coś mnie wzięło na tego montka z dieslem...nie wiem jak wypada lpg, bo gadałem z gościem i mi powiedział ze jemu tak spala ok. 20l ale mieszka też w górach i sądzi że normalnie poniżej 18 nie zejdzie, a to już tak na pierwszy rzut oka dla mnie z lekka przesada:D:D demona prędkości w takim wypadku nie potrzebuje:D
z tej aukcji [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
diesel poniżej 9 nie zejdzie, nie ma szans,
mój 3,2 V6 pali w granicach 14 a jeżdże też w górach, i też w beskidach jak bys jechał tego z Jordanowa obejżeć to możesz dać znać jak będe miał czas to moge z Tobą podjechać
hmmmmm no tera to już apetytu nabrałem:D:D hehe widocznie gościu ma coś nie bardzo w tym gazie poukładane, że tak powiem:P jeśli to spalanie tak faktycznie wychodzi to ni ma źle:P:P
zależy jaka instalacja jak wyregulowana, i w jakim stanie jest silnik, z drugiej strony ciekawe jak gość jeździ , bo mi max spalanie łącznie z cioraniem w terenie wyszło jak do tej poty 19 litrów
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.