jak dla mnie porażka jeśli jesteś początkujący to poszukaj samuraja, autko tanie w zakupie, z tanimi częściami, łatwo przerabialne i w oryginale już bardzo dzielne, np taki: [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
Ale kosmos wersja... Z USiA, bo na Europe Samurai był od 88r. szerokie mosty ale bez sprzęgiełek, deska jak z SJ410 bo bez obrotomierza (licznik w MPH), ale bogate wyposażenie dodatkowa półka z głośnikiem, ciekawe czy kiedyś miał klimę.
Witam. Chciałbym kupic swoja pierwsza terenówke.
Podkreslam, że nie szukam auta hardcorowego zajechanego w rajdach i błotach - tylko dobrej podstawy do powolnych przeróbek - a jednoczesnie chciałbym nim juz po zakupie moc ruszyc w spokojny sposób w teren. Co myślicie o tym:
[link do oferty na Allegro wygasł] pozdrawiam i dziekuje za ewentualne spostrzezenia
Zależy co rozumiesz pod pojęciem terenu, czy jazdę z kolegami wokół komina, czy do tego jakiś rajd czasami, czyy dalsze wypady turystyczne itp. Określ, bo Samurai do wszystkiego się nie nadaje
Witam:)
Chciałbym się zapytać was o opinie nt. tych samochodów:):
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] co ciekawe....w różnych miejscowościach a ten sam "klient":D
Z góry dzięki za pomoc
dałeś 2 te same ogłoszenia BTW ten z Czeladzi to od gościa, który handluje terenówkami, auto które racze ciągało niż służyło do jazdy do kościoła a z tym 254 to hmm no nie wiem
Import aut z Japonii: niezawodność, oszczędność i technologia w jednym Europejscy i również polscy kierowcy coraz częściej decydują się na zakup auta z Japonii. Mowa tu nie tylko o luksusowych samochodach europejskich marek, ale także autach JDM, a więc stworzonych z myślą o tamtejszym ...
Dobry wzrok to podstawa naszego bezpieczeństwa na drodze! Dobry wzrok ma bardzo duże znaczenie dla bezpieczeństwa kierowcy. Ważne jest nie tylko to, gdzie patrzymy, ale także jak widzimy. Stąd niesłychanie istotne jest dbanie o nasze oczy. Parametry układu wzrokowego, istotne dla ...
co nie znaczy że nie warto oglądnąć 90% terenówek na naszym rynku albo ciągało lawete, albo inne przyczepy, do końca lat 90 prawie nikt nie kupował takich aut dla przyjemności tylko jako woły robocze i może i to było 3 ayto w domu, ale od roboty
no się zainteresuje jak nabiore ochoty:D coś mnie wzięło na tego montka z dieslem...nie wiem jak wypada lpg, bo gadałem z gościem i mi powiedział ze jemu tak spala ok. 20l ale mieszka też w górach i sądzi że normalnie poniżej 18 nie zejdzie, a to już tak na pierwszy rzut oka dla mnie z lekka przesada:D:D demona prędkości w takim wypadku nie potrzebuje:D
z tej aukcji [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
diesel poniżej 9 nie zejdzie, nie ma szans,
mój 3,2 V6 pali w granicach 14 a jeżdże też w górach, i też w beskidach jak bys jechał tego z Jordanowa obejżeć to możesz dać znać jak będe miał czas to moge z Tobą podjechać
hmmmmm no tera to już apetytu nabrałem:D:D hehe widocznie gościu ma coś nie bardzo w tym gazie poukładane, że tak powiem:P jeśli to spalanie tak faktycznie wychodzi to ni ma źle:P:P
zależy jaka instalacja jak wyregulowana, i w jakim stanie jest silnik, z drugiej strony ciekawe jak gość jeździ , bo mi max spalanie łącznie z cioraniem w terenie wyszło jak do tej poty 19 litrów
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.