Witam, jestem dwumetrowym studentem chcącym kupić swoje pierwsze autko. budżet miał być wyzszy ale sie nie udało. Poszukuje raczej benzyny do dojazdow na treningi i na uczelnie krótkie dystanse. raz w miesiacu dluzsza trasa jakies 300km w jedna strone wiec 6 bieg bylby fajan opcja:) nie bd ukrywal ze zakladam zagazowanie obecnie patrze na astra III Hatchback golf V focus mk2 Hatchback co tym sadzicie? jakieś inne propozycje?
ford c-max lub golf plus cos wyższego sobie spraw jak gazowac to raczej Opel z wyższych meriva albo zafira. W asterce sie nie wygodnie pomieścisz ewentualnie vectra.
Z tych 3 bralbym astre - spokojnie znajdziesz w budzecie i ma silniki dobre do gazu. Ew Golf 1,6 8v, jesli slaba dynamika Ci nie przeszkadza. Focusa do gazu bym odpuscil.
Jak sprawdzić / obliczyć szerokość felgi? - instrukcja Większość felg myślę, że jakieś 90% będzie miało specjalne oznaczenia co do rozmiaru i wystarczy tylko je odczytać. Jednak zdarzają się też takie które ich nie posiadają i wtedy pozostanie nam obliczyć szerokość felgi ...
CarPlay w samochodzie bez fabrycznego modułu. Czy to możliwe? CarPlay to wygodne i bezpieczne użytkowanie iPhone’a w samochodzie. Nawigacja, odtwarzanie muzyki i ulubione aplikacje – wszystko dostępne z dotykowego panelu sterowania systemem inforozrywki. Poznaj Apple CarPlay ...
No chyba jestem przekonany co do tej astry. Oglądam te GTC i sa całkiem calkiem. Teraz jeszcze tylko czy sa jakies lepsze i gorsze roczniki silniki itp? ktoś coś wie?:)
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.