2 marki radia ...Która wybrać ??

04 Lis 2009, 19:12

Witam. Chciałbym zakupic nowe radio do mojej poloweczki :wink: . Dysponuje niewielką kwotą bo ok 300 zł. dodam jeszcze ze narazie mam z przodu głosniczki Jvc 10cm wiec szału nie ma. Ale z czasem pomyślę o małej rozbudowie audio :wink:
Oto moje faworyty
[link do oferty na Allegro wygasł]
dlatego ze maja ładny design, i podobno ładnie graja.. a pozatym 3 lata gwarancji ;)
lub
Znana marka w swiecie CA , ale nie wiem czy model bedzie lepszy od Jvc

Jakie sa wasze opinie na temat tego sprzętu i które jest lepsze ;) Mile widziane tez inne propozycje.
Z gory dziekuje za odpowiedz. pozdrawiam :grin:
przemson90
Nowicjusz

Miejscowość: ok Płocka

05 Lis 2009, 09:23

Witam!!!
Clarion i tylko clarion miałem jvc przestało czytać płyty po 3 tyg, oddałem na gwarancje powiedzieli że radyjko zalałem wodą tylko że było zawsze suchutkie płyty bez najmniejszej ryski i brudu, i ogólnie grało przeciętnie. A clarion to marka
psioter5

07 Lis 2009, 18:40

Tak wygląd moze nie jest tak przekonujący ale to przeciez nie o to chodzi.. a jest z ktos na forum co posiada JVC i jest zadowolony z tego modelu??
przemson90
Nowicjusz

10 Lis 2009, 13:51

[link do oferty na Allegro wygasł] mój kolega ma takie cos od 2miechów i gra mu fajnie :) posiada głosniki JBL 2 po 500RMS ;p w drzwiach jakies zale bez firmy ale gra mu fajnie:)
Impossible is nothing - hasło polskich blacharzy i lakierników
Pako
Nowicjusz

Miejscowość: Wa-wa

12 Lis 2009, 14:18

Pako napisał(a):http://allegro.pl/item802383593_jvc_kd_r301_302_303_f_vat_gwar_pl_3lata_kielce.html mój kolega ma takie cos od 2miechów i gra mu fajnie :) posiada głosniki JBL 2 po 500RMS ;p w drzwiach jakies zale bez firmy ale gra mu fajnie:)

kolego, chyba pomyliłeś sie o jedno zero w mocy tych głośników, może 50W to grało ale 500 raczej będzie słabizna z resztą radio ma wzmacniacz 4x25RMS więc sam sobie odpowiedz czy będzie to grało.

mniejsza o to, mój kolega ma już ze dwa lata JVC i nie ma problemów, wszystko gra. jedyną wadą tego modelu jest mało atrakcyjny wyświetlacz, który po prostu słabo wygląda. Z tanich odtwarzaczy polecam Kenwooda. bardzo dobre tunery radiowe, atrakcyjny wygląd i wyświetlacze, dobre przyciski. mam dwa takie tańsze modele (za 450zł i 300zł) i bez problemów już ponad dwa lata.
karlone
Zaawansowany

Miejscowość: Śląsk

16 Lis 2009, 10:36

Witam, słuchaj a nie zastanawiałes na nad LG???
Mam do sprzedania nawet LG LAC6800R

Też mam nowe a cena to zaledwie 300zł. Jak cos to pisz na PW
VW-NA ZAWSZE!

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Pracownik w samochodzie
    Eksperci szacują, że nawet 40% ofiar wypadków drogowych w Unii Europejskiej to osoby, które zginęły w zdarzeniach związanych z pracą(1). Na niebezpieczeństwo narażeni są nie tylko kierowcy zawodowi, lecz także ...

03 Gru 2009, 19:39

dziekuje bardzo za pomoc. jednak wybór padł na Pioneera Deh 2920. Radio naprawde bardzo sympatyczne i ładnie pasuje do Vw :) dzwiek jest czysty oraz zaskoczyło mnie szybkie odczytywanie płyt. ale jeszcze raz dziekuje za podane przez was propozycje o serdecznie pozdrawiam :cool:
przemson90
Nowicjusz