Witam. Temat zakładam na prośbę kolegi , ktory nie posiada konta na forum. Budzet 35000 zł Rocznik 2008+ - to szczególny przypadek, raczej nie da się z tego zejść Samochód głownie do jazdy po miescie , dla młodego kierowcy. Auto powinno byc dynamiczne , silnik 1.6-2.0. W miare mozliwosci w miare tanie w utrzymaniu. Typy które póki co chodzą koledze po głowie to civic viii z silnikiem 1.8 i saab 9-3. Czekam na propozycje
dithh napisał(a):Rocznik 2008+ - to szczególny przypadek, raczej nie da się z tego zejść
fakt idiotyczny powód skoro starsze roczniki Hondy wyglądają tak samo
Obydwa auta osiągalne w tym budżecie. Honda będzie trzymać dobrze wartość i jest trwała oraz oszczędna. Może coś Hondy wielkości Saaba czyli Accord? (tak wiem, starszy będzie ale nie znaczy, że gorszy)
Dlaczego Octavia to jeden z najpopularniejszych modeli w Polsce? Škoda Octavia regularnie znajduje się w czołówce polskich rankingów sprzedaży, zdobywając serca kierowców niezależnie od wieku czy potrzeb. Wysoka pozycja Octavii nie jest dziełem przypadku, a ...
Czy takie paliwa jak e-gaz, e-benzyna czy e-diesel mają potencjał? Audi jest przekonane co do potencjału paliw takich jak e-gaz, e-benzyna czy e-diesel, w związku z tym kontynuuje rozwój swej strategii e-paliw. Pracując nad rozwojem syntetycznej „e-benzyny”, cztery pierścienie ...
Jeśli chodzi o accorda VIII to już koło 50tys zł. Auto bardzo dobrze trzyma cenę ale patrząc ile tych aut lata u mnie we flocie bez uszczerbku to się nie dziwię. Na Accorda VII trzeba szykować 45tys zł ale osobiście wolałbym dołożyć do nowszej generacji.
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.