REKLAMA

Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
ciężar materiału będzie pociągał do dalej w dół niestety.teedy1 napisał(a):będzie się dalej odklejac?
tu nie chodzi o klej a jego aplikacje, musisz zrobić gęsto ale malutkimi kropelkami. Na tą chwilę aby się nie odklejało dalej wsadz pinezke lub szpilkę aby ciężar materiału nie odklejał dalejteedy1 napisał(a):Jeśli klej to jaki żeby nie przemakal na wylot?
Dokładnie i to jak najszybciej bo takie rzeczy postępują i za chwilę może się okazać że będzie to miejsce dwa razy większe. Poza tym raczej słabo będzie trzymało takie podklejenie.Kao napisał(a):Jedyna opcja jaka przychodzi mi do głowy to klej tapicerski wpuszczony przez strzykawke.
Niestety pranie podsufitki ma to do siebie że jak już gąbka ma swoje lata i jest słaba materiał będzie się po pewnym czasie od prania odklejał. Wydaje mi się że na razie jest tu ale za jakiś czas okaże się że i w innych miejscach puści. Oczywiście nie życzę tego ale z doświadczenia wiem że jak już tak się zaczyna to kończy się na wymianie całego poszycia podsufitki.teedy1 napisał(a):Bo to tylko w tym miejscu było zboczone przy praniu.