Alarm w Epice

13 Mar 2012, 01:48

Witajcie. Od prawie 2 lat jestem właścicielem Chevroleta. Od soboty(10.03) w moim aucie(Chevrolet Epica) samoczynnie włącza się alarm:/. W sobotę myślałem, że naruszył go jakiś odgłos lub coś innego(sam nie wiem co mogło to spowodować), lecz nic nie mogło się stać, ponieważ auto cały czas jest w tym samym miejscu i poza tym po oględzinach całej sytuacji wszystko było ok. W niedzielę był spokój, auto wtedy przejechało dystans ok 100km. Dzisiaj ok godz 1(w nocy) przedwczoraj ok godziny 23. W sobotę alarm buczał praktycznie do czasu otwarcia auta. Dzisiaj trwało to krótką chwilę. W sobotę i w poniedziałek samochód stał cały czas w garażu. Auto jest do czerwca na gwarancji. Oddać go do serwisu? Może jest to wina wilgoci?
Maczi
Obserwowany

Prawo jazdy: 01 01 2001

16 Mar 2012, 21:48

Jeżeli auto jest na gwarancji, to nad czym się zastanawiasz? Do serwisu i niech oni się martwią.
Odpuść dzisiaj, nie spiesz się na cmentarz i nie zabieraj tam innych...
MotoAlbercik
Moderator
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 1212
Miejscowość: Tychy
Auto: Jeep Grand Cherokee WJ QD HQ
Silnik: 4,7 ccm3 253 KM
Paliwo: Benzyna + LPG
Typ: Terenowy
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2000
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

30 lat minęło... Renault Safrane
    Odkąd Renault Safrane pojawiło się na rynku, zastępując Renault 25 minęło już ponad 30 lat. Samochód po raz pierwszy został zaprezentowany na salonie w Genewie w 1992 roku. Renault Safrane było produkowane przez 8 ...
    Jak bezpiecznie parkować? Niebezpieczeństwa parkowania!
    Parkowanie to jedna z podstawowych umiejętności, jakie kierowca powinien nabyć w czasie kursu nauki jazdy. Jednak nawet gdy ktoś wykona ten manewr prawidłowo podczas egzaminu, nie ma pewności, że będzie w stanie równie ...