Witam. Mam możliwość zakupu Audi A3 z silnikiem 1.9 TDI 2007 rok za około 36 tys od znajomego, pierwszego właściciela w Niemczech. Przebieg 150 tys. Przy 125k zrobiony rozrząd. Czy warto wziąć to auto? Stan w środku idealny, z zewnątrz też. Co myślicie?
Jeśli auto zadbane to warto, choć A3 sobą już nic nie reprezentuje. Nowe 1.9 TDI to cień tych starych, wykończenie w środku tragedia. Płacisz za znaczek. Na + tanie części i później sprzedasz od ręki.
ja bym się skusił jak jest pewne, bo szybko nie traci na wartości jednakże auta innych marek można znaleźć młodsze z małym przebiegiem co często jest powiązane z dobrym staniem technicznym
Dlaczego Octavia to jeden z najpopularniejszych modeli w Polsce? Škoda Octavia regularnie znajduje się w czołówce polskich rankingów sprzedaży, zdobywając serca kierowców niezależnie od wieku czy potrzeb. Wysoka pozycja Octavii nie jest dziełem przypadku, a ...
Jak naładować akumulator? Ładowanie akumulatora to pozornie łatwe zadanie, jednak może nastręczyć pewnych trudności. Jak poradzić sobie z tym wyzwaniem? Przede wszystkim należy pamiętać, że akumulator może być ładowany jedynie prądem stałym. Dlatego ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.