Witam i proszę o pomoc fachowców Wiem, że te silniki seryjnie wychodziły z turbo pod nazwą 1.8T, a ja posiadam silnik bez turbiny ale chciałbym ją zamontować. Moje pytanie brzmi czy wystarczy tylko kolektor z turbiną czy trzeba coś jeszcze kombinować?
witam, chcesz założyć turbo i cieszyć się 150 KM mocy?? wystarczy tylko zmienić kolektor dolotowy, wydechowy+ turbo, intercooler, wymienić zawory wydechowe,(te z wersji turbo) zmienić program, strojenie i jazda
mechan12 napisał(a):wystarczy tylko zmienić kolektor dolotowy, wydechowy+ turbo, intercooler, wymienić zawory wydechowe,(te z wersji turbo) zmienić program, strojenie i jazda
Jest jeszcze takie słowo jak ekonomia i robocizna ...
jeżeli ktoś ma czas i pieniążki to taka modyfikacja nie stanowi problemu, Nikt przecież nigdy nie powiedział że tuning samochodu należy do tanich rzeczy
ART DRIVE! Kolekcja BMW Art Car 1975-2010 Instytut Sztuki Współczesnej (ICA) we współpracy z BMW, Burmistrzem Miasta Londyn oraz organizatorami London 2012 Festival na dwa tygodnie przejmuje kontrolę nad parkingiem w Shoreditch, aby w dniach od 21 lipca ...
Jak wezwać pomoc na drodze? Co zrobić z samochodem, który uległ kolizji albo awarii na drodze? Próbować jechać dalej? Wezwać przyjaciela z linką holowniczą? Zatrzymywać przejeżdżające samochody? Zestresowanemu właścicielowi uszkodzonego ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.