Audi A396-98max klimatronic czy megane coupe 2000r skóra klima komputer w podobnej praktycznie tej samej cenie co wybrać?Megi ładniejsza i nowsza ale audi to klasa i prestiż no i wytrzymalsza. Audi jeszcze nie jechalem jaki komfort no i doznania? bo megi sprawdzona.No i wazne nie chce potem dokladac do interesu samochod mam zamiar miec na 5lat ...chyba ze sie cos pojawi
Ostatnio edytowany przez bako, 16 Paź 2006, 20:33, edytowano w sumie 1 raz
Ja osobiście myśle, że o wiele lepszym zakupem będzie Audi. Audi będzie z pewnościa bardziej wytrzymałe niż Renault. A i wydaje mi się, że Audi prezentuje dużo lepszy komfort jazdy...
Import aut z Japonii: niezawodność, oszczędność i technologia w jednym Europejscy i również polscy kierowcy coraz częściej decydują się na zakup auta z Japonii. Mowa tu nie tylko o luksusowych samochodach europejskich marek, ale także autach JDM, a więc stworzonych z myślą o tamtejszym ...
Koncepcyjny Opel ADAM ROCKS - miejski mini crossover Opel ADAM, który oferuje 61 000 wariantów wyposażenia nadwozia i prawie 82 000 opcji wyposażenia wnętrza oraz supernowoczesny system informacyjno-rozrywkowy IntelliLink, jest nie tylko prawdziwym mistrzem personalizacji, ...
jeśli auta są w porównywalnym stanie technicznym (najelpeiej aby był jak najlepszy) to zdecydowanie Audi. Ale jeśli Renault to cukiereczek a Audi to trup to wiadomo, że lepiej renault.
Pozdrawiam
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.