Audi A3

24 Paź 2009, 17:42

PhantomASA1 dzieki serdeczne,takiej konkretnej odp oczekiwalem!!!Szacun wielki dla Ciebie byku :twisted: !!!

P.s.Myslalem o stilo,i o focsie,podobaja mi sie bardzo,i jak dobrze poszukasz to bym znalazl w tych pieniazkach co mam na A3,nawed pol Polski by sie oplacalo przejechac!Stilo bardzo mi sie podoba!!!!Tylko moj mechanik starej daty chlop rzecze "Fiat i ford g***o wort"Porownywalem tez na allegro czesci drogie do takiego stilo jak niewiem,i nie muwie o lampach tylnich bo tansze od Audi A3 z 98r.Tylko o podzespolach mechanicznych typu silnik,kolo dwumasowe,itp!!!A ja mam konkretne pieniadze na autko,i nie chce po jakims czasie by autko stalo w garazu bo nie bede mial kaski na naprawe!!!!Dlatego decyduje sie na starszy ale pewniejszy model!!!A szczeze to nie do konca wiem czy mam racje!!!
mietek13

24 Paź 2009, 18:40

:twisted: :grin: Twój mechanik starej daty miałby rację kilkanaście lat temu , ale nie teraz, on ciągle żyje światem Golfów I oraz II ,te modele stworzyły legendę GOLFOWI, chociaż nie powiem następcy nie są tacy źli ale niestety nie tak trwali.Stilo jak wiesz oceniony jest na 4-kę ,AUDI A3 na 4+,mnie Stilo się podoba bardziej,zdecydowanie bardziej,zobacz jaka jest różnica w cenie,pytasz o koło dwu masowe?!Lepiej jest kupić autko już z trochę większym przebiegiem po większym przeglądzie i po wymianie koła dwu masowego niż przed,to oczywiste.Fachowcy oceniając Stilo twierdzą,że jest to jeden z najlepiej przemyślanych Fiatów ostatnich lat,dlaczego poniósł zatem rynkową porażkę chociaż jeśli chodzi o wyposażenie kasował rywali?!Wysoka cena była tego powodem a nie awaryjość czy niska jakosć jak się błędnie uważa , :idea: mało kto był skłonny za Fiata wyłożyć tyle pieniędzy a autko było tego warte,dlatego Mercedesie :mrgreen: korzystaj ty teraz ,AUDI nie deklasuje STILO,pamiętaj o tym,zastanów się teraz co wolisz FIATA STILO czy FORDA Focusa!Byku Hej! :twisted:
PhantomASA1
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 3
Miejscowość: Z prawdy :)

03 Lis 2009, 16:49

jak sprawdzic czy ABS jest sprawny.hamuje dosc mocno i nic nie przerywa,w kumpla polowce 2006r jak tak nagle mocno przychamuje to odrazu przerywa?
mietek13