Witam Mam pytanie odnośnie bagażnika i zamku. Czy można zamykać zamek w bagażniku manualnie (kluczykiem) czy trzeba wymienić cały mechanizm zamka centralnego w bagażniku. Mam odłączony od bagażnika centralny bo sprawiał problemy.
No jasne ze jest, tylko ze ja nie mogę przekręcić kluczyka i właśnie nie wiem czy tak ma być fabrycznie czy coś jest zepsute, dlatego zadałem takie dziwne pytanie
powinno sie dac zamknac bez problemu ale skoro nie mozesz przekrecic kluczyka to widocznie wkladka stoi od nieuzywania. Mozesz sprobowac wyjac i wyczyscic moze sie ruszy.
To nie moc ani sprzęt a technika czyni z Ciebie zawodnika
Podatek od kupna samochodu – co musisz wiedzieć przed zakupem auta Kiedy kupujesz auto, umowa sprzedaży może zostać objęta podatkiem od czynności cywilnoprawnych, czyli PCC. Nie zawsze jednak będzie trzeba go płacić. Sprawdź, czy obowiązuje Cię podatek od kupna samochodu, ile wynosi, jak ...
Kuba Przygoński - świetny początek sezonu 2016 Kuba Przygoński ma za sobą intensywny sportowy weekend. Pierwsza runda Driftingowych Mistrzostw Polski zbiegła się w czasie z Orlen Warsaw Marathon, w którym Przygoński także chciał wziąć udział. To zaowocowało prawdziwym ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.