Wczoraj jechałem i jakimś cudem 2-3 wchodziły normalnie wrecz idealnie a dziś znowu to samo jakby ocieralo o cos nie wiem co to moze byc,olej w skrzyni ponizej normy,ale to by nie wchodziły wszystkie biegi zle,czy tylko jak moje 2-3???
Uzupełnij olej w skrzyni bo może być tak że akurat dla 2 i 3 biegu jest niedostateczne smarowanie i przez to powstają problemy z włączaniem tych biegów.
Najpopularniejsze auta terenowe z USA - co warto importować? Samochody terenowe z USA cieszą się niesłabnącą popularnością na całym świecie, a ich import do Europy, w tym Polski, stale rośnie. Miłośnicy motoryzacji doceniają ich niezawodność, wytrzymałość oraz niepowtarzalny styl. ...
Niepowtarzalny Opel ADAM w modnym segmencie A Opel ADAM niewielki pojazd o długości zaledwie 3,7 i szerokości 1,97 metra (wraz z lusterkami bocznymi) oferuje praktycznie nieograniczone możliwości w zakresie zaspokajania indywidualnych potrzeb użytkowników. Na ...
Jak się boisz to poradź się jakiegos fachowca. Jedź do mechanika albo... online. Kolega miał podobny problem... napisał do kogos ze strony www.[reklama] i facet mu wszystko na spokojnie wytlumaczyl i doradzil. Tobie też może pomoże i będziesz miał spokojną głowę :]
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.