Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
skodavka napisał(a):http://otomoto.forumsamochodowe.pl/audi-a4-1-8-157000km-polecam-C35677247.html
pawel93 napisał(a): Po kupnie wymieniłem cały zawias z przodu, wszystkie amory, tarcze z tyły, wisko, rozrząd, świece i autkem kulałem się 3 lata - ponad 70kkm przejechane bezawaryjnie, mrozy, upały odpalała i jechała zawsze
skodavka napisał(a): Ogólnie w Toyotach nie podoba mi się właśnie wygląd i wykończenie, które wygląda jakby samochód miał 10lat więcej.
szybki napisał(a):pawel93 napisał(a): Po kupnie wymieniłem cały zawias z przodu, wszystkie amory, tarcze z tyły, wisko, rozrząd, świece i autkem kulałem się 3 lata - ponad 70kkm przejechane bezawaryjnie, mrozy, upały odpalała i jechała zawsze
Czyli wydałeś połowę wartości avena1 na start i 3lata 70tyś.km. nie no powód do dumy...![]()
Tia musimy złożyć podziękowania ałdi że zechciało przejechać 70tyś.km. bez awarii mam rozumieć to jako naleciałość bo kiedyś robiono ołtarzyki polonezom 1,6gli że przejechały w całości 100tyś.km.![]()
Na tej zasadzie jak kupowałbym avena1 i wykonałbym starter w postaci wymiany całego zawiasu z przodu i wszystkich amorów to dołożyłbym 1k na tył i 300tyś. nie dotykam do auta.![]()
To jest bezawaryjność po foldzwagenowemu
pawel93 napisał(a):Co do zawiasu, auto dalej śmiga bez problemu i z tego co wiem jesienią 2014 wymieniał dwa wachacze .
Baza z danymi technicznymi samochodów marki AUDI. Znajdziesz tu informacje o silniku (moc, pojemność, moment obrotowy itp.), wymiarach nadwozia, spalaniu (trasa / miasto / średnie), osiągach, ukałdzie hamulcowym i jeszcze wielu innych parametrach które dotyczą tego modelu.
Sprawdź: dane techniczne AUDI