Witam. Od razu zaznaczam, że nie znam firmy butli, ani sterownika czy coś takiego. Ostatnio postawiłem na warsztat audi i od razu z warsztatu pojechałem zatankować lpg na maksa zrobiłem na butli ponad 300 km i dziwiłem się że dalej pokazuje że jest pełny, gdy jeszcze pojeździłem trochę skończył się gaz, a ten cały wskaźnik dalej pokazywał, że jest pełny. Jak to naprawić?
A w warsztacie był z powodu LPG ?? To jedź z powrotem i niech naprawią.. Jesli nie - do gazownika trzeba podjechać, niech zobaczy.. Po kabelkach ciężko będzie naprawić.. Ogólnie rzecz biorąc, te wskaźniki są do d..py. Jeżdżę na dzienny licznik km - to najlepsze rozwiązanie..
Nie, nie. Robili zawieszenie, bo spieszyłem się, a sam szybko bym tego nie zrobił. Byłem ale twardo że on i nie zepsuli. Chyba tak będę musiał robić, że na km, bo znów kasy nie chce mi się wydawać. Dzięki
Darmowe ogłoszenia motoryzacyjne - Twoje auto w kilku krokach Rynek motoryzacyjny nieustannie się zmienia, a potrzeby kupujących i sprzedających są coraz bardziej zróżnicowane. W świecie, gdzie liczy się szybkość, przejrzystość i wygoda, darmowe ogłoszenia motoryzacyjne stanowią ...
Złote Gwiazdy Magazynu "Wheels" dla Mitsubishi ASX i Pajero Crossover Mitsubishi ASX i SUV Mitsubishi Pajero otrzymały najwyższe wyróżnienia – Złote Gwiazdy - w plebiscycie corocznie organizowanym przez prestiżowy australijski magazyn "Wheels". Otrzymując najwyższe noty ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.