Witam. Postanowiłem że w końcu czas się przesiąść z starej beemki do czegos nowszego. Auto bedzie robic około +- 30tys rocznie tak że silnik diesel. Audi 1.9 tdi bądz 2.0 tdi (wiem że 2.0 tdi wadliwe ale chyba coś poprawili je po 2006 czy 2007 r, jak ktoś wie coś na ten temat proszę o komentarz), Mondeo raczej 1.8 tdci choc nie wykluczam innego. Auto ma być oszczedne jazda to 75% trasa 25% miasto. Myślałem też o vectrze C 1.9 cdti ale odrzuca mnie wnętrze. Proszę o opinie wady i zalety. Budżet 25-30 tys.
Vectra mnie odrzuca tymi plastikami, wole naprawde lepsze wykończenie i wygłuszenie jak w audi czy fordzie być może jak będzie trzeba dołoży się aby komfortowo podróżować, co z konfrontacją audi i mondeo - przeglądając oferty naprawdę jest ich bardzo dużo do 30 tyś chodzi mi o roczniki z początku produkcji. No i zapomniałbym chodzi mi po głowie jescze Accord Vii w dieslu rocznik nie ma znaczenia, głownie uwagę zwracam na stan.
audi A4 B7 jest bardzo drogie w serwisie i niczym nie ustępuje pod tym względem nowym mercom i bmw. I nie szykuj się na ładne w tej cenie szczególnie z tego rocznika co założyłeś.
Problem z mondeo mk4 1,8TDCi w tej cenie to właśnie to, że są to auta po handlowcach w 95% więc zjechane do granic możliwości nie sugeruj się ogłoszeniami na allegro/otomoto, bo te ceny są z d*** wzięte często pod którymi kryje się jakiś ulep albo trup
fiat niestety odpada ze względu na żonę której wogóle się one nie podobają, nie wiem dlaczego ale każdy ma gusta i guściki, a audi w 1.9 tdi warte rozpatrzenia? Już odpuszcze chyba to mondeo skoro nie ten budzet.
Skoda przedstawia wizję rozwoju chińskiego rynku motoryzacyjnego Na targach Auto Shanghai 2019 ŠKODA zaprezentuje się pod hasłem elektryfikacji, innowacji i zrównoważonego rozwoju. Marka pokaże swoje flagowe modele realizujące wizję e-mobilności: VISION iV i elektryczny pojazd ...
Skoda Fabia MONTE CARLO - wariant sportowo-lifestylowy Nowa SKODA FABIA MONTE CARLO dopełnia czwartą generację gamy modelowej kompaktowego bestsellera marki. Wariant MONTE CARLO symbolizuje rajdowe korzenie SKODY, a jego cechami charakterystycznymi są czarne elementy nadwozia ...
Skoro Fiat Croma jest brzydki, Vectra ma brzydkie wnętrze, to może Saab 9-3? To praktycznie to samo co Vectra. Ew jakieś Volvo S40/60 2.4d lub Cytryna C5 (bardzo komfortowe auto )
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.