Jakiś miesiąc temu kupiłem sobie Audi A4 1.9 TDI, 90PS, 96r.
Na początku wszystko wydawało mi się ok ale kilka dni temu mój brat również kupił taki sam model tylko że 97r.
Na zdjęciach widać wiązkę złączek kabli:
Mam problem ponieważ nie ma ich w moim zamochodzie. Jest tylko sam ten "wieszak" pod kable.
Chciałbym dowiedzieć się od czego te kable są ponieważ nic w książkach niemogę znaleźć.
Import aut z Japonii: niezawodność, oszczędność i technologia w jednym Europejscy i również polscy kierowcy coraz częściej decydują się na zakup auta z Japonii. Mowa tu nie tylko o luksusowych samochodach europejskich marek, ale także autach JDM, a więc stworzonych z myślą o tamtejszym ...
Instalacje gazowe IV generacji – tzw. sekwencyjne Obecnie jest to najczęściej montowany typ układów zasilania LPG, tak zwana instalacja sekwencyjna. Niewiele droższa od dwóch poprzednich, bo kompletna wraz z montażem kosztuje co najmniej 1800 zł; warto wydać ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.